13.03.2009

Tanrılar O'nu İstiyor

Hamburg deplasmanında Emre Aşık'ın kırmızı kartı da göstermiştir ki futbol tanrıları bu genç adamın sahaya inmesini istiyor.

Önce Servet ve Emre Güngör'ün aynı maçta sakatlanması, hemen ardından Fernando Meira'nın ayrılması, Hakan Balta onun yerine geçmişken de hesapta olmayan bir sekilde Emre Aşık'ın kırmızı kart görmesi.. Bunların hepsi basit bir tesadüf olmamalı. Futbol tanrıları bu adamın formayı giymesi icin her seyi yapmış durumda. Galatasaray Spor Kulübü Profesyonel Futbol Takımı kadrosunda 19 mart günü sahada olabilecek kişiler arasında takımdaki tek stoper olmasını başka bir şey açıklamamalı..

Semih Kaya, bir avrupa maçıyla kendini ispatlayıp 20 sene o formayı sırtından çıkartmamış teknik adamın elinde bu görevin üstesinden gelecektir, yeter ki biraz inanç olsun hepimizde.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15721126

selaminko dedi ki...

bu yazının bir benzerini de ben yazacaktım ama madem sen artık yazmışsın ben yazmayayım. Bence de artık Semih Kaya isteniliyor. Ve Türkiye Dünya Kupası yolunda yeni bir stoper kazanacak.

Adsız dedi ki...

Kaç kere izlediniz Semih Kaya'yı da böyle bir öngörüde bulunuyorsunuz? Gerçekten merak ediyorum. "Yok Galatasaray forması olacak üstünde, illaki süper oynar" gibi bir felsefe yapmamanızı temenni ederim.

firat selcuk dedi ki...

adsız olarak yorum bırakan arkadasım :

bu blogu surekli takip etmedigin belli.. bunu bilseydin ekşi'deki entry'nin de bana ait olduğunu bilirdin.. böyle link verip coşmazdın kendi kendine..

cisco dedi ki...

futbol tanrıları ısın bokunu cıkardı. kewell stoper oynayacaktı, bu sefer arda da sakatlandı. kewell sol acıga kaymalı, her pozisyonda kendi pozisyonu olmayan adamı oynatamazsın.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO