4.04.2011

Özet: Cesena 2-2 Fiorentina

Merak etmeyin, biz buralarda yokken pek değişen bir şey olmadı Fiorentina ile ilgili. Deplasmanda öne geçiyoruz ama dakikalar 85'i gösterdikten sonra hemen bir şekilde gol yemeyi başarıp puanları bırakıyoruz oracıkta.

Mutu yine her zamanki gibi gereksiz işler peşinde. Bir tane katkısı varsa, on tane zararı var. Jimenez'in attığı ilk golü Boruc yer, Frey yemezdi. Öyle de oldu. Ama golün hakkını vermek lazım, bu aralar pek sık serbest vuruş golü göremiyordum, biz yemiş olsak da böyle bir gol görmek iyi oldu.

İzlerken göze çarpan önemli noktalar ise Natali'nin hava toplarında Cesena savunmasını perişan etmesi. Gilardino'nun golünü sıradan bir kafa golü olmaktan çıkaran şey golün kaleye giriş şekli. Ben böyle bir bacak arası golünü ilk kez görüyor olabilirim. Top resmen zorla gitti oradan geçti. Montolivo'nun golüne ise diyecek bir şey yok. Kaptan bu sezon sonu takımdan giderse çok yıkıcı ve geri dönülemez bir hata olur. Umarım elimizde tutabiliriz.

Ve evet yanlış duymuyorsunuz, Cesena'nın kalesindeki isim 6 ay sonra 42. yaşını da devirecek olan Antonioli, Roma'dan hatırladığınız...

4 yorum:

ahmetcan_48 dedi ki...

İyi de senin aylardır Fiorentina ile ilgilendiği yok ki iyice Galatasaray bloğuna çevirdin bloğunu.

firat selcuk dedi ki...

evet, fiorentina yazamadım, sadece takip ettim. son 2 ayda galatasaray'ı da is geregi yazdım, blog icin degil goal.com icin yazdıgım yazılardı..

burası kisisel sayfa, neyi ne kadar yazdıgımın hesabını sadece kendime verebilirim degil mi?

ahmetcan_48 dedi ki...

Senden hesap falan soran yok ne diye böyle laflar ediyorsun? Madem Galatasaray bloğu yapmak istiyorsan Artemio Franchi adını Ali Sami Yen yap güzel kardeşim. Ben sadece eleştirdim. Laf gelince mangalda kül bırakmıyorsunuz ama bir gram eleştiriye bile tahammülünüz yok.

firat selcuk dedi ki...

yahu hala daha aynı seydesin, gs yazacaksan ali sami yen yap ne demektir ya? sana mı soracagım ben ne yapacagımı?

mangalda kul bırakmıyormusuz da elestiriye tahammulumuz yokmus. sen buraya ulusal medya muamelesi yapıp "adınız artemio franchi ama hep gs yazıyor!!1!1!1!1!11!11!1!!!!!" diye cosup girersen tabii ki tahammulum olmaz.

istersem white hart lane yaparım blogun adını, sabah aksam arsenal yazarım. ya da sukru saracoglu yapıp galatasaray yazarım, kime ne? bu benim keyfim.

ben eylul 2010 - subat 2011 arası hicbir seyi takmadım, futbolu hayatımda en az takip ettigim donem bu..

ayrıca su donemde ne yasadıgımı, kisisel olarak ne atlattıgımı bilmeden soyle gelip de yargılamanın alemi yok.. ben oyle kotu bir donem yasadım ki subat 2011'i hayatımdan komple kaldırmak, silmek istiyorum, bok gibi, ruh gibi, hicbir seyi bilmeden ot gibi gezdim dolandım oyle bir evreden gectim..

bu kadar cabuk normal hayatıma donup kafamı toparladıgıma kendim bile sasırıyorken sen gelmissin son zamanlarda cok gs yazıldı az fiorentina yazılıyor diye bana hesap soruyorsun.

size kolay orada oturup yargılamak, olayın ic yuzunu bilmeden adama sallayıp "ELESTİRİNCE KALDIRAMIYORSUNUZ!" diye sov yapmak kolay..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO