6.12.2008

Aytekin Durmaz

Hakemler yine her hafta skandal yaratmaya devam ediyor. Her maçta hatanın yaşandığı son haftanın üzerinden 5 gün geçmişti ki bugünkü Denizlispor - Fenerbahçe maçında yine skandala imza atıldı. Bir tanesine de ramak kalmıştı.

Verilmeyen gol konusunda herkes hemfikir. Hakemin açısı kötüydü, şurası kötüydü, burası yamuktu, önünde x kişi vardı diye bahaneler de hakemi kurtarmayacak. Orta hakemin adını yazdık başlığa ama sahadaki 4 hakem de suçludur bu golde. Futbolu bilerek oraya gelmişlerde Deivid'in şutunda gol olduğunu görecekler, 4 adamın bir tanesi bile görmüyorsa ben o olayda kasıt ararım. Zamanında Galatasaray'ın golünün de 80 metre ötedeki bugünkü golü göremeyen aynı yardımcı hakem tarafından iptal edildiğini hatırlıyoruz. İptal kararı doğruydu belki ama o hakem onu görebiliyorsa bugün 4 hakemin de çizgiyi geçtiğini görememesi skandaldır.

Bir diğer olaya da 4. hakem imza atıyordu. Deivid ve Emre oyuna girerken 4. hakem Emre işaret edilmiş olmasına rağmen Deivid'i sahaya yollayacaktı ki bu gerçekleşse Fenerbahçe sahada 7 yabancı ile yer alıp belki de hükmen mağlup olacaktı. Dahası, Denizli bir gol bulsa Fenerbahçe'nin 2 puanı açık şekilde çalınmış olacaktı.

Bir hafta daha skandalla başladı.. Rakip takımın maçında bile böylesine kin kusuyorum bu da kendi takımımın maçı öncesi düşündürüyor beni. Yaşanan bunca sıkıntıya, bunca olaya rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun tek hamlesi hakemlerin 2 değil 5 gün önce açıklanmasını sağlamaksa diyecek pek fazla söz de kalmıyor aslında..

Mumları falan geçtim spot ışıklarıyla arıyoruz seni Hasan Doğan... Gitmeyecektin bu kadar erken...

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO