3.12.2008

Not Defteri #3

- Yazın yazmaya başlamıştım böyle kendimle ilgili gerekli gereksiz şeyleri. Aklıma geldi ve devam edeyim dedim. Ara sıra post atıyorum kendimle alakalı şeyleri ama böylesi daha iyi, daha çok şey yazabiliyorum ve saçmalayabiliyorum.
- Niye beyaz formayı koydum fotoğraf olarak ? Çünkü üstümde olacak yine maçı izlerken. Bu sezon onu giyip de izlediğim hiç bir maçta kötü oynamadık, hep kazandık. Gol yemediğimiz tüm maçları izlerken bu vardı üstümde. Sadece Metalist maçında yenildik ki oradaki oyunu keşke her zaman oynayabilsek. Formanın arkasında 15 numara var. Baros yani..
- Dün akşam 11'de Marmaris'e geldim. Yani 14'üne kadar buradayım. 13 gün tatil yapmak güzel olacak. Üniversiteyi seviyorsam bu tatil öncesi herkesin evine dağılıp 9 günlük tatillerin 12-13 güne uzaması yüzündendir.
- 2 hafta önce Kurban konserine gitmiştim. Tadı damağımda kaldı, şöyle finallerden önce bir daha İzmir yapsalar yine çıkıp konsere gitsem, Bornova'dan Üçyol'a eve dönerken arada Alsancak'ta mola verip alkol miktarına katkıda bulunsam. Eve dönerken Üçyol'da fırından yeni çıkan boyozları ağzım yana yana yesem.. Çok da imkansız bir şey istediğimi sanmıyorum.
- Football Manager 2009 hakkında yazı yazacaktım iki ay önce söylemiştim ama unuttum sanıyorlar. Hayır alakası yok, oyun çıkınca yazmak istedim ama oyunu daha dün oynamaya başladım, gecikmedi yani.
- Üstteki logoya sahip yaklaşık 2.000 dolarlık bir cihaz kestirdim gözüme, affetmem para bulursam. Ama yakın zamanda mümkün gözükmüyor. En azından 2 ay.. Fiyat konusunda çok demeyin, almışken 2GB yerine 4GB ram olsun, 2.0 yerine 3.2 işlemci olsun, fena mı ?
- FM2009'u da orjinal aldım bu arada. UEFA Kupası maketinin içinde biriken bozuk paralarımla hem de.. Ara sıra atıyorum 1 ytl ve 50 kuruşları, 2-3 ay sonra 80-90 lira para birikiyor.. Oyunun çıkmasına yakın süre varsa FM alıyorum, oyuna daha çok varsa da forma..
- The Ting Tings'in bağımlısı oldum. Katie White'ın sesi çok güzel.

- Son olarak blog demişken, etiketleri düzenleyeceğim bir ara, elden geçmeleri gerek. 600'e yakın post varken nasıl elden geçecekler bu tembellikle, işte onu bilmiyorum. Keşke yazın niyetlendiğimde yapsaydım bunu.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO