10.12.2008

Pek Parlak Olamadı

Bu gece oynanan Dinamo Kiev maçı gösterdi ki yedek kala kala sinirleri yıpranmış, agresif bir adam olmuş kendisi. Kayseri'de şehirde git gide parlayan umut verici takımın yine umut verici genç yıldızıyken "her genç futbolcunun hayali" mantığıyla soluğu İstanbul'da aldı, 3 büyüklerden Fenerbahçe'ye gitti. Hoş diğer ikisine gitse yine kaderi aynı olacaktı, en fazla Ertuğrul Sağlam Beşiktaş'ta biraz şans verecekti eski öğrenci kontenjanından. Fenerbahçe'nin kendi altyapısından gelen gençleri bile zar zor forma bulurken, Semih yıllardır Genç Semih olmaktan kurtulamamışken, Kayserili İlhan'ın burada forma bulup devamlı olması beklenmiyordu da bu kadar da devamsız olacağını kimse bilemezdi. Başta dediğime geleyim, yedek kala kala sinirleri bozulmuş bu arkadaşın.

Oyuna girdi, anlamsız bir sinir bir gerilim, sürekli bir saldırı ve sıkıntı hali.. Sonunun soyadı gibi olmayacağı belli bir masaldı İlhan'ınki, ne zaman "gökten üç elma düşmüş" diyerek yeniden Anadolu yollarına düşer diye soracak olursak da cevap mutlaka Ocak 2009 olmalı..

Anadoludan kalkıp İstanbul yollarına düşen adaşı İlhan Mansız en azından 2 sezon boyunca üst düzey bir oyun oynadı, Dünya Kupası'nda isim yaptı. İlhan Parlak onları da yapamadı, belki de 2 sezon önce olduğu yerde kalsa çok daha fazlasını yapabilecekti..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO