10.12.2008

Ivica Olic & Dış Basın

4 gün önce Olic'in Hamburg'da kalacağı, yeni sözleşme imzalayacağı söyleniyor. Bayern Münih'e gitmeyeceği yazılıyor, sonra ötekinin ateşi sönmeden diyorlar ki adam Bayern'e gitti bile. Henüz resmi bir imza yok, herşey bir iddia. Ama işte basın denen şey bir noktadan sonra her yerde aynı. Adam ya kalacak ya gidecek, e doğal olarak da yazılanlardan bir tanesi doğru olacak.

Canımız sıkılınca Gazzetta'yı, Corriere'yi, As'ı, Marca'yı okuyoruz ama işte bir noktadan sonra orada da herşey aynı düzende ilerliyor. Ronaldo geldi geliyor diye o kadar çok yazdı ki Marca, insanlar en son Madrid'e gidip "Ben fahri Cristiano Ronaldo olarak sözleşme imzalamak istiyorum yeter ki başka bir haber yazın artık" diyecek kıvama geldiler..

Olic haberi ne ilk ne de son, çok oluyor bu haberler, yarın da benzeri olacaktır elbette ama şu dışarıdaki basına da dokundurmadan edemedim. Bir yerden sonra ha FotoGol okumuşum ha Bild okumuş ha Marca okumuşum kâr etmiyor..

Bu arada lafı geçmişken, Olic'in ne işi var allah aşkına Bayern Münih'te. Hamburg'dan gidecekse Almanya dışına gitmesine birşey diyemem de Bayern Münih'e gitmesine sayfa sayfa yazı yazıp eleştiririm gözlerimi kapatıp.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO