10.12.2008

Not Defteri #4

- Herkese iyi bayramlar, afiyet olsun bir kaç gün daha. Habersiz bir ayrılık oldu bir kaç gün, bayram yüzünden o da. Datça'ya babaannemin yanına gittik geldik, daha doğrusu ben ayrı geldim dün akşam Marmaris'e.

- Ankaragücü-Galatasaray maçını tam olarak izleyemedim, o yüzden yazamıyorum maç hakkında. Elektrik kesiliyordu Datça'da, bir gelip bir giderken ikinci yarıda geldi diye seviniyordum ki dakika 58'de elektrik gitti. Daha sonra olan olmuş zaten 5 dakikada. Son 10 dakikada elektrik geldi de gollerin tekrarını görebildim. Elektrik yine gidince de bıraktım maçlarla uğraşmayı..

- Yeri gelmişken, bayram demişken. 22 yaşında adamın el öpmesi ve para alması. İtirazım yok da, öğrenci olmasam o parayı nah verirlerdi demek istiyorum sadece.. Doğruya doğru..

- Torino-Fiorentina maçı da beklediğimden çok daha güzel sonuçlandı. Zor alınan tek farklı galibiyet yeterli olur diye düşünüyordum, hal böyle olunca da 4-1 kazanmak çok iyi geldi. Geçen sezonun ikinci yarısında 3-2 kazandığımız Juventus maçından sonra ilk kez bir deplasman maçı keyif verdi, ne tesadüf ki yine aynı şehirde gerçekleşti bu.

- Maçtan sonra otururken boş durmadık. 3 kişi önce tekila sonra votka bitirdik. Tekiladan sonra votkayı da shot yapar gibi hızlı hızlı yutmamak lazımdı, gecenin sonunda bizi yüksekten uçuran şey o oldu sanırım.

- Şu anki ruh halim geçen senenin sonundakine çok benziyor. Hatta hemen hemen aynı gibi. Geçen sene de böyle tatsız-keyifsiz giderken ocak ayının sonunda birden herşey çok güzel olmuştu. Yine öyle olsa ne güzel olurdu, yine beklemediğim anda güzel şeyler yaşasam..

- Niyetimi çok kötü bozdum, ocak ayı sonunda finalleri atlatıp Asus'uma kavuşmayı kafaya koydum. Evdeki bu bilgisayar öldürecek yoksa beni. Performansını tanımlamak gerekirse : Kötü değil, çok kötü de değil, en kötü..

- Gereksiz yere dergi almayı bırakmalıyım. Vazgeçmeliyim bu huyumdan. Bir insanın sürekli aldığı belirli dergiler olur -ki var zaten- bir de konusunda göre bazen aldığı bir kaç dergi daha olur. Ama insan gidip de dergi reyonunun önünde durup onlarca dergiye bakıp onu mu bunu mu alsam diye elinde 2-3 tane ilk kez aldığı dergiyle kasaya yönelince kötü oluyor. Hayır en fazla 5-6 sayfa okuyorum içinden, sonra atılıyor. Birisi acilen dur demeli bana bu konuda..

- NTV Yayınları'ndan çıkan Cahillikler Kitabı'nı hala bitiremedim, az az okuyorum boş anlarımda. Oturup kalan yarısını seri şekilde bitirip listelediğim diğer kitapları okumaya başlamamın zamanı çoktan geldi ve geçiyor bile..

- Gelen yoruma da buradan hemen cevap vereyim. Celtic yağmurluğundan henüz bir ses çıkmadı, ilgilenen vardı ama sonra hiç cevap gelmedi.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO