3.06.2010

Elano'nun Oteli

Daha önce Elano'nun ailesinin Brezilya'da bir otel sahibi olduğunu duymuştuk. İşte merak edenlere o otelin fotoğrafları ve logosu. Anladığım kadarıyla Marmaris'te ve diğer tatil yerlerinde de pek fazla rastlanan iki-üç yıldızlı otellerden bu da. Gayet hoş ve güzel görünüyor otel.
Bu otelin dış görüntüsü, arka tarafta geniş bir alanı yoksa havuzu yok otelin ben onu anladım.
Otelin girişinde Elano'nun milli takımda attığı gol sonrası sevinci ile karşılaşıyorsunuz. Sanırım Elano's Hotel ismini görünce isim benzerliği mi diye düşünenler için gayet yeterli bir cevap bu.
Bu da otelin restoranından bir kare. Sabah kahvaltısı 6.00-10.00 arasında, öğle yemekleri 12.00-14.00 arasında, akşam yemekleri ise 19.00-22.00 saatleri arasında. Burası oteldeki müşterilerin kullanımına olduğu gibi halka da açık bir yermiş. Oldu da Brezilya'ya gittiniz denk geldiniz buraya, otel müşterisi olmadan da yemeklerin tadına bakma şansınız var yani.

Otel hakkında bir kaç bilgi verip kapatalım bu yazıyı. Otelde artık olmazsa olmaz haline gelen internet mevcut, "bizde internet var" diye sitede bunu duyurmak gereksiz bile olmuş denebilir :) Tabii internetin yanında yine artık klasik haline gelen kablo/uydu televizyon sistemleri ve mevcut. Otelin restoranından ayrı bir de cafe bölümü var, o da 08.00-22.00 saatleri arasında açıkmış kahvelerini ve çaylarını içmek isteyenler için.

Otelin 11 tane odası ve süiti mevcutmuş; bu otel nerede derseniz de São Paulo'da Iracemápolis bölgesinde/mahallesindeymiş.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO