6.12.2008

90+2 : B.Münih 2-1 Hoffenheim

Hafta boyu en merak ettiğim maçtı. İlk yarının bir kısmı Denizli - Fenerbahçe maçıyla karışık gitti. İlk yarısında izlediğim kadarıyla ortadaydı maç. Hoffenheim ikinci yarıda çoşar umuduyla koca bir ilk yarıyı tükettim, dakika 45'i gösterirken de şu takım kazanır demek zordu.

İkinci yarı başladı ve Vedad Ibisevic'in golü geldi, kendisi 18 gole ulaştı ki sezon sonu bizim gol kralımız 20'yi bulur mu bilmem.. Ligler ve mücadele farklı olsa da iyiden iyiye 2-3 sene önceki Fransa Ligi'ne doğru gidiyor bizim lig. Türkiye Ligi'ne sataşmasam olmazdı şu gol konusunda.
1-0'dan sonra Hoffenheim'dan umutluydum ama Lahm'ın golü Bayern'in biraz da hakettiği golü bulmasını sağladı. Bundan sonra da maç berabere biter diye umursamadım pek olan biteni. Maç bitti artık diye yerimden kalkarken de Toni'nin 90+2'deki golü geldi ve Hoffenheim puansız döndü köyüne..
Bu mağlubiyet onların direncini kırmayacaktır, Hoffenheim yine tempolu ve sıradışı futboluyla üst sıralarda kalır. Allianz Arena'da Bayern Münih gibi bir takımla başa baş oynamak bu sene bir kaç takıma daha kısmet oldu ama hiç birisi Hoffenheim kadar haklı değildi o oyunu oynarken. Bayern'in çok puan kaybı oldu o sahada, onları sürpriz olarak görebilirdik de Hoffenheim'ın orada alacağı bir puan sürpriz olmazdı yani.. Bugün Hoffenheim'ın sürpriz beklediğim bir kaç oyuncusu sessiz kaldı, yine de sıkıcı bir 90 dakika izlemedik. Ancak tablonun en üstündeki iki takımın maçı çok daha iyi geçmeliydi..

2 yorum:

dugenci dedi ki...

En az Beşiktaş gol yemiş kadar üzüldüm Luca Ton golü atınca. Gerçi ona pası Hoffenheim defansından biri istemeden vermiş oldu o daha da üzdü. Son 10-15 dakika da kaçan Hoffenheim pozisyonları da cabası.

Blogspor dedi ki...

Maçın özetini bugün izleyebildim.Özetlere bakacak olursak ortada bir maç geçti diyebiliriz.Bayern bu maçta kredisini fazlasıyla harcadı ama maçı kazanmasını bildi.
Not:Tüm islam aleminin kurban bayramı kutlu olsun.İyi bayramlar :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO