10.11.2009

AH BE HERİ !

SENİ DAHA BİZİM OLMADAN, ELLERİNKEN SEVDİK
SENİN ATTIĞIN GOLE, SIRF SEN ATTIN DİYE SENİN KADAR SEVİNDİKSONRA KIRMIZI FORMAYI GÖRDÜK ÜSTÜNDE, OLUR DEDİK KENDİ KENDİMİZEYENGEYLE GÖRDÜK SENİ, MAHALLEDEN ARKADAŞIMMIŞ GİBİ; "OOO YAKIŞIR HERİMİZE" DEDİKGÖREVİNİ HER YAPTIĞINDA, HAYAL KURDUK
BİR GÜN BİZE DE "RAHAT OLUN" MESAJI VERİRSİN BELKİ DİYEGÜLDÜN BE HERİ, BİZİ DE GÜLDÜR İSTEDİK"HERİ GELDİ HERİ" DEDİLER, GÖZLERİMİZE İNANAMADIKBİZE DE GÜLMEYE BAŞLADIN HERİ
BİZ DE GÜLÜMSEMEYE BAŞLADIK SAYENDE"İŞTE BU" DEDİN BİZE HERİ BİZE BAKIP
BİZ DE "İŞTE O" DEDİK SENİ GÖSTERİPTURUNCUNUN YERİ AYRI OLSA DA HERİBEYAZ ŞORTLA PARÇALI SANA ÇOK YAKIŞTITAKIM ARKADAŞLARINI SEVMENİ SEVDİK
NE KADAR SEVİLDİĞİNİ GÖRDÜKÇE
SENİ DAHA ÇOK SEVDİKŞUT ÇEKERKEN VÜCUDUNUN ALDIĞI ŞEKLİ SEVDİKO ŞUTLARDAN SONRA BİZE KOŞUŞUNU SEVDİKO ŞUTLARINI SEVDİK, GOL OLSA DA OLMASA DA
GOL OLUNCA "GOL" DİYE BAĞIRMADIK
ADINI BAĞIRDIK HER YERDEPAS ATARKEN, OYUN KURARKEN AZMİNİ SEVDİK
FUTBOLA YENİ BAŞLAMIŞ GİBİ OLMANIGERÇEĞİ ÖNCEDEN BİZE SÖYLEMENİ SEVDİK
GEÇ FARKETSEKTE, ARTIK BİLİYORUZYAŞLANDIK BE HERİ, BERABER AĞARDI SAÇLARIMIZ
SENİNLE BÜYÜDÜK
ADAM OLMANI, İNSAN OLMANI SEVİYORUZ HERİ
SANA "DADDY COOL" ŞARKISINI SÖYLEMEYİ SEVİYORUZSEN DE BİZİM GİBİ OLUYORSUN BE HERİ
BİZİM GİBİ ÇÖMELİYORSUNARTIK SEN DE BİZİM GİBİ YAŞIYORSUN
"ŞU FINDIK KURDU SABRİ, O DEVE GİBİ ADAMI NASIL DEVİRSİN HOCAM"
DİYORSUN YA
İŞTE O AN DAHA Bİ SEVİYORUZ SENİSADECE BİZ DEĞİLİZ HERİ,
KIZLAR DA SENİ ÇOK SEVİYORSENİ ŞU HALİNLE ALIP SARIP SARMALAYACAK BİR ÇOK KIZ VAR HERİ
HERİ BİR DE SİNEM VAR HERİ
UZAK DUR ONDAN HERİ, YER SENİ HERİ
GİTME BE HARRY KEWELL,
ÇOK SEVDİK SENİ...
BİZİM OLMANI SEVDİK,
BİZE KOŞMANI...

SENİ GÖRMEYİ SEVDİK,
"HARRY HARRY KEWELL" DİYE BAĞIRMAYI SEVDİK "DADDY COOL" MELODİSİYLE
GÜLÜMSEMENİ SEVDİK.

42 yorum:

Adsız dedi ki...

tüm kalbimle diyorum ki müthiş bi çalışma olmuş ve bunu çok ağır fenerbahçeli biri olarak söylüyorum. futbol bu işte. seveceksin, tüm kalbini vereceksin, futbolu seveceksin, renklerini seveceksin ama hayvanlaşmadan, insan gibi. her dakika objektif olmaya gerek yok ama hele ki kendi içimizdeki düşmanlık şu sıralar isteyeceğimiz son şey olmalı. sizin harry postunu okurken her fotoda içimden alex geçiyodu. ortak noktalardan keyfi almayı becersek iyi olur. alex olmuş kewell olmuş ne fark eder. adamlar sanatçı, bizlerse seyirci.

goldenaxe dedi ki...

Mükemmel olmuş.. Fotoğrafların güzelliğini aşmış anlatımın.

Tebrik ederim :)

firat selcuk dedi ki...

"acaba gider mi ?" korkusu tum buna sebep, daha sozlesme icin gorusmelere bile baslanmamısken gitti sanmasın postu okuyanlar..

os'un bir anlık korkusuyla cıktı geldi bu yazı, bir de ciddi ciddi gidecek olursa "os" isimli yazarı blog kadrosundan cıkarıp ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde ziyaret edecegiz sanırım..

sinem dedi ki...

ya valla gitmesin. bir an düşündüm de giderse ciddi ciddi ağlarım herhalde. kalsın, teknşk direktör filan olsun ne biliyim yapsın bişiler. hakeme fuck off demekten sorumlu müdürümüz olsun mesela :)

eline sağlık os, güzel olmuş harbi.

ama ben 40 defa söyledim, bu da 41 olsun, siz nasıl seviyorsanız, ben de öyle seviyorum "heri"yi. "off anam hepsi senin mi yavruuum" demem yolda görsem. "oha dedi kuul" der boynuna atlarım, o.

bir anımla sonlandırıyorum: bize ilk geldiği gün kardeşim "ablaaaaağğ harry kewell gelmiş bize" diyince ben de istem dışı "s.. len" dedim :) neyse açtık gs.org'u baktım hakkaten gelmiş. biz de daddy cool ile ilgili materyal arayışına filan girdik. "ya abla ne yakışıklı adam di mi taş taşş" diye beni kışkırtmaya çalışan kardeşime "eh.. yok be.. normal" demişliğim bile vardır. tabi o zaman deliler gibi sevmiyorduk, şimdi öyle ağız büksem çarpılırım ama valla aşık değilim ya :D

FIRAT dedi ki...

Eline sağlık,süper bir çalışma olmuş...Fotoğrafların çoğu blog arşivimde var olmayanları da buradan alacağım ileride kullanmak için bilgin olsun...Hagi'den beri özel hayranlık duyduğumuz ilk oyuncu belki de.Herşeyi farklı,şutu,pası bir kenara adamın sahada duruşu,gülüşü bile farklı.Klas ve karizmatik sözcüğünün sözlükteki karşılığı Kewell'dır benim için.

Dung Beetle dedi ki...

o zaman orjinalinden gelsin:
"posh spice is a who..eeeee
she owns a big fat jewel,
when she is shaggin' Beckham
She thinks of harry kewellll,
Heri, Heri Kewellll; Heri
heri kewelllll"

Sasa dan sonra takimda herkesin asik oldugu yabanci.
Diziliste 19 numarayi gormek ayri bir keyif veriyor.

csyasoo dedi ki...

Hastasıyız.İnşallah gitmez.Futbolu bizde bırakır.Rijakard'ın yardımcısı olur ilerde td olur.Kalsın gitmesin illaki bişey olsun bizde.

Fatih dedi ki...

@artemio, yahu blogda bir problem mi var boyle scroll yaparken takilma falan var. daha once yazildi mi bu? neyse ucmak yok burada, hehe.

ayrica sadece sizin blog'da oluyor, diger bloglarda/web sitelerinde yok. nedir bir foto mu birsey mi boyle yavsatiyor sayfayi? sadece bende mi problem var yoksa? ama degil hem evde hem iste boyle oluyor bu. bi el ativerin de, okurken, asagi yukari bakarken kudurmayalim. hem firefox da takiliyor, yardiriyor scroll edecegim diye.

Schumy dedi ki...

Sözleşmeni uzat ödülünü al :)

Harry'yi canlı istiyorum :)

Gözde dedi ki...

Yazı ayrı güzel, fotoğraflar ayrı güzel. Elinize sağlık .

"Heri"nin gidebileceği düşüncesi bu kadar üzüyorsa, bir gün gittiğinde -ki o gün hiç gelmez umarım- hepimiz ağlarız sanıyorum ki.. hatta ben bu ihtimali aklıma bile getirmek istemiyorum, gidebileceği düşüncesi bile gözlerimi doldurmaya yetiyor çünkü.
Yüzüne karşı "don't go please stay with us" demişliğim bile var, ki eminim karşılaştığı taraftarlar da diyordur ona. O da giderse bizim bu kadar üzüleceğimizi ağlayacağımızı biliyordur, bizi üzmeye de kıyamayacağı için gidemez zaten, gitmesin.
O istesin Sheree yengemize Türkiye'deki en kral dizide başrol ayarlayalım.Çocukların eğitimiyse sorun, İngiltere'den onlarla beraber öğretmenlerini de getirtelim, yeterki Kewell from Galatasaray olarak kalsın o hep.

anilkos dedi ki...

os çok çok teşekkür ederim böyle bir postu girdiğin için,yine başladı kewell coşkum fırat dün geceki gibi oldum.sahi sabri ile jansendi galiba karşılaştırdığı an süperdi,gitme be harry gitme gitme gitme.

aLi dedi ki...

Güzel bir çalışma olmuş.Harry Kewell Galatasaray gibi büyük bir takımdan daha büyük takımları hakkediyor bence.Yani Galatasaray'dan gidecek olsa bile onu ilerde Galatasaray'dan daha büyük bir takımda görmek isterim.Eğer saçma sapan takımlara gidecekse de hiç gitmesin.Ama Kewell bence en iyisini hakkediyor.

Serapbenbuyrun dedi ki...

Aaaa yemin ederim gözlerim doldu :) onu ailesinden ayırmaya hakkımız yok evet ama oda artık bizim ailenin bi parçası yahu. stay, stay with us. Harry, Harry Kewell!

firat selcuk dedi ki...

@fatih,

ben opera kullanıyorum oyle bir sorun olmadı, chrome ve explorer ile de denedim sorun cıkmadı, firefox yuklu degil ama onu denemedim hic..

sanırım kisisel bir problem bu, daha once hic benzeri bir sikayet almadım cunku.. yine de garanti olsun firefox kullanan arkadaslarıma sorayım..

os dedi ki...

@goldenaxe: teşekkür ederim.

@sinem: yahu hangimiz istemezkiyiz ki evde bir kewell ? sınav kötü geçti, hoop kewell gülümsesin, "ok dude" desin.. lazım yani

@FIRAT: bunlar içinde senin blogdan aldığım fotoğraf olmuş olabilir :) golün fotoromanı da şahane olmuş laf arasında belirteyim :)

@Gözde: sağolun okumaya vakit ayırdığınız için

@anilkos: ben teşekkür ederim.

@aLi: yahu küçüğü büyüğü mü var gitmesin :/

@fatih: firefox sağlam.
ki zaten ben firefox kullanarak yazdım ettim.

ya sizden böyle yorumlarda görünce edince, içimde olan "ya giderse" korkusu tavan yaptı...

yalnız bi giderse, bu yorum yapanlar önce bana söver, onu bilir onu söylerim..

allaam inşallah kewell gitmez allaam yarappim süpaneke dinimiz amin.

Gala's dedi ki...

Muhteşem bir Harry Kewell betimlemesi.. Tebrikler..

sinem dedi ki...

@os: harbi ya eve lazım bi tane :D

caveksk dedi ki...

herşey 10 numara olmuş harika elinize sağlık.ekim ayı 4-4-2 da röportajı var yeni formalar ile ilgili soruya cevabı:''mor formayı ilk gördüğümde mükemmel bir dizayn olduğunu düşünmüştüm.yinede tercihim sarı kırmızı parçalıydı çünkü galatasarayın gerçek renkleri onlar.
ingilteredeyken bile galatasaray dendiğinde aklıma o sarı kırmızı parçalı forma geliyordu.yinede farklı formalarla oynamak hoş bir his.geçen sezon da bazen turuncu formayla mücadele etmiştik.KİMBİLİR SENEYE HANGİ RENK FORMA GİYECEĞİZ! ''
artık bu gayri ihtiyari mi söylenmiş yoksa kalma kararı verilmişmi sezon sonu göreceğiz.

mutlaka ki insanın ailesi herşeyden önemlidir ama ben şuna inanıyorum ki bugüne kadar oynadığı hiçbir takımın taraftarınca bu kadar içten ve bu kadar samimice sevilmemiştir kewell.ve o da bunun son derece farkında.öyle zannediyorum ki 1yıl daha kalacak.

Jordan dedi ki...

umarım kalır bizimle.

gitme be heri
kal be heri
sensiz olmaz be heri
daha kaldırılacak kupalar var be heri.

CaRtMaNtR dedi ki...

Futbolu burda bıraksın sonra neeskens'in yerine geçsin alt yapı ile ilgilensin daha sonra Rijkaard ayrılınca başa geçsin gib bir kariyer yolu çizmek lazım daddy cool'a

Adsız dedi ki...

daha diil,en azından şimdi değil..gitmicek O..bizden biri..hemen gidemez.daha çok işi var bizde yapması gereken!gitse de bir gün yine dönücek!
harry kewell,içimizden biri.

yurdum insanı dedi ki...

ellerinize sağlık harika bir çalışma.. ama resimlerin arasında benim en sevdiğim kewell fotosunu da aramadım değil doğrusu :)

http://www.kickette.com/images/uploads/kewellssheree.jpg

os dedi ki...

@Gala's: teşekkür ederim

@caveksk: o yazdığını okudum ya, seneye ne giyeceğiz falan.. mutlu oldum valla.. gitmesin ne renk olursa olsun, onu da alacağım !

@CaRtMaNtR: kulüpte her görevi yapsın yahu sırasıyla..

@yurdum insanı: hakikaten o fotoğrafı çok kötü atlamışım :) onu da artık kalışı kesinleştikten, imzayı attıktan sonra yaparız inşallah :)

os dedi ki...

O değilde, bir gün seromonide kaptan olarakta görmek istiyorum ben heriyi :/

KoKo B dedi ki...

tüylerim diken diken oldu anasını satiim:)

kutay dedi ki...

harry'e tapan biri olarak ümitsiz olduğumu söylemeliyim..

Sade dedi ki...

Gitmesin demi ama! gitmesin gitmesin...

roskol dedi ki...

güzel. çok güzel hem de.

Adsız dedi ki...

kutay dilini ıssır, elini sıkıştır birşey yap :(
söylenir mi öyle şey :(((((((((((

metin

KeMaL dedi ki...

Birisinin formasında görmüştüm KEMALL diye ondan görüp yaptırdım bende aynısını
ilk defa formaya isim yazdırdım öyle bir adam işte HARRY KEWELL

Ne olursa olsun hiç unutulmayacak adamdır vesselam

Manusal dedi ki...

O artık yabancı değil...

ergin aslan dedi ki...

Tebrikler... Çok iyi olmuş...

Facchetti dedi ki...

Bu adamı çok seviyordum. Galatasaray'a geldiğinde -Beşiktaşlı olmama rağmen- daha çok sevdim, sevindim. Onu bir kerede olsa izledim, birde o 'cool' gol sevincini gördüm.

RAPLiNE dedi ki...

posteri icin gs dergi aldim usenmedim yeni badanali odama bol yapiskanli astim posteri :)
eger sozlesme uzatmassa daddy cool fonuyla bu posta bakip bkip aglarim sagolasin os.

Adsız dedi ki...

gitmesini istemeyen, takımda kaptan olmasını isteyen ve hatta antrenör olarak da kulübe hizmet vermesini can-ı gönülden dileyen biri olarak diyeyim ki;

aziz yıldırım arda'dan sonra harry kewell'a sarmı$ vaziyette. kulübe mi yoksa oyuncuya mı yapıldı teklif bilmiyorum ama son günlerde ayyuka çıkan bir olay..

"kewell from galatasaray" diyen bir adamdan bahsediyoruz. everton'dan gelen teklifi nasıl reddettiyse, fenerbahçe'den gelen teklifi de o $ekilde reddedeceğinden eminim.

yönetim elbette bizim sesimizi duyuyor. ki bunun kanıtı da nette doğan slogan, "kasımlar sizin olsun, mayıslar bizim"'i adnan polat'ın dillendirmesidir. harry kewell'ın galatasaray'da kalması için iyi bir kontrat önereceklerdir.

yani, in$allah sübhaneke dinimiz amin..

seviyorum lan ben bu adamı.

o kadar karizma bir stili var ki, imajdan değil, futbol stilinden bahsediyorum burada. youtube'ta videoları izlerken bile tezahürat yaptırıyor, hayran bırakıyor kendine. bahsettiğim videolar leeds ve liverpool günlerinden kalma bir de..

avrupa kupası kaldırmadan gitmeyecek diye de bir öngörüm var kendi adıma, bakalım...

Gökhan dedi ki...

Heralde şu an hatta belki de son yıllarda Türkiye'de en çok sevilen futbolcu olmuştur,Beşiktaşlı olarak ben de gitmesin diyorum,attığı gollerden sonra Daddy Cool çalsın ama tabi o goller bize karşı olmasın :)

Mesut Tok dedi ki...

O korku bende de var.Acaba gider mi.Harry bizim için başka.Gitme be Harry...

Memo dedi ki...

Beyler özür dilerim ama sizden izin almadan bunu kendi blogumda yayinlayacam cok manyak birsey =)

firat selcuk dedi ki...

eh simdi izin almıs oldun zaten :)

Deniz Kutsal dedi ki...

Okurken keyif aldığımı belirtmek isterim.

Tebrikler Artemio!

Adsız dedi ki...

güzel bir çalışma..

Torres

Adsız dedi ki...

DON'T, DON'T LEAVE..
HARRY, HARRY KEWELL !!
STAY, STAY WITH US..
HARRY, HARRY KEWELL !!

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO