20.11.2009

Baska NTVSpor?

Twitter'da dile getirdim ama Sinan yaz bunu dedikten sonra yazayim dedim.. NTVSpor mansetinden sabahtan itibaren Mehmet Topuz'un İnonu'ye cikacak olmasi yer kapliyor.. Mehmet Topuz icin ne kadar psikolojik bir mac olacagi fikstur cekildiginden beri belli zaten.. Galatasaray-Fenerbahce basketbol macinda yasananlardan sonra, maca rekor duzeyde polis atanmisken boyle bir mansetin NTVSpor gibi belki de en cok okunan spor sitesinde yer kaplamasi bana biraz gereksiz geliyor.. Nedir yani amac? O basligi goren bir Besiktasli'nin "Aaa abi dogru ya Mehmet topuz'da gelecek yarin İnonu'ye ohss" diyerek ellerini mi avusturmasi bekleniyor.. Kaldi ki Emre Belozoglu'nun Sami Yen'e cikip belki de Fenerbahce'de oynadigi en iyi oyunu oynamis olmasi da daha cok uzakta degil..

NTVSpor'un bu manseti son haftalarda yasanan olaylar sonrasi kotu niyetli geldi biraz bana..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ntvspor'un böyle bir niyetinin olacağını hiç sanmıyorum. mehmet topuz'un transfer döneminde yaşattıklarından sonra fenerbahçe formasıyla ilk kez inönü'ye çıkması elbette haber olmalı. bu haberi okuyup futbol terörünü yaşatanların yaptıklarını nasıl oluyor da bir manşete bağladınız anlamış değilim. başkanların, yöneticilerin, dernek üyelerinin söylediklerinin yanında bu haber tartışılmamalı bile.

Arkhe dedi ki...

Sezon başında günlerce gündemi işgal eden bir konuydu. Gayet normal. Hatta ne yalan söyleyeyim beklediğimden az konu ediliyor.

Her şeyi geçtim, Beşiktaş bloglarına bir bakın. Ben Topuz nasıl karşılanmalı diye anketler görüyorum.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Bence normal falan değil.
Hem derbi sonrası... Efendim derbiler agressif geçiyor, sinir harbi oluyor, spordan zevk alamıyoruz diye bıdı bıdı yaparlar.
Hemde onun öncesinde boşu boşuna ortamı gererler.

Topuz yapmış bir cahillik, Beşiktaş yönetimi yapmış bir beceriksizlik eee.
Ne yapacak şimdi Beşiktaş taraftarı?
Nasıl çıkacak taraftarın karşısına Topuz?

Birşey mi yapmalı yani Beşiktaş taraftarı?
Sanki birşey yapması gerekiyormuş gibi bir izlenim uyandırıyorlar.

Suça teşvik işte bu.
Medyanın her derbi öncesi gereksiz yere ortamı germesi işte bu.
Maça dair analizler verileceğine böyle salak saçma haberler veriliyor.

Sonra Ntv'nin bütün spor yazarları da diyor ki efendim medya derbi öncesi taraftarı kışkırtıyor falan! Yapma ya

Adsız dedi ki...

@extensor söylediklerine inanmakta güçlük çekiyorum. nekadar kolay buldunuz futbolda şiddetin gerçek sorumlusunu tebrik ederim.

firat selcuk dedi ki...

@eyasin,
gectigimiz hafta boyu bir numaralı gundem tribun teroru olmusken "topuz nasıl karsılansın, topuz'a nasıl davranılmalı, tepki gosterilsin mi" diye haber yapıp bunun mansette tutmaya gerek yok..

daha persembe aksamı tribun terorunu konu alan bir program yapmısken ertesi gun topuz'u manset yapmak bana dogru gelmiyor.. medya bu olayları hic gundeme getirmese insanlar o kadar da ciddiye almayacak..

hafta boyu topuz-bjk iliskisi yazılı ve gorsel basında gundemde tutulursa taraftar ister istemez "bir sey mi yapmalıyız acaba ?" diye dusunecek..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO