18.11.2009

Game Is Over

Basketbol şubesinin tarihindeki en büyük skandallardan, belki de en büyüğüne imza attıranlara güle güle demenin zamanı geldi. 2 senedir çocuk oyuncağına döndü şube, Cemal Nalga'yı hazırlık maçında Tufan Ersöz forması ile oynatıp cezasını çekti diye lanse etmek de "tüy dikmek" oldu. Değer miydi 1 maç için kulübü ve oyuncuyu yakmaya ? Cemal olmadan kazanılamaz mıydı Oyak Renault maçı ? TBF bu olaydan sonra kulübe de ceza verecektir ki işin ucu ligden düşürülmeye kadar uzanabilir. Jasaitis'e ve diğer yıldızlara doyamadan takım ligden ihraç edilirse Ahmet Bey bunca taraftara ne yanıt verecek merak içerisindeyim.. Olayın asla kabul edilebilir bir tarafı yok ama tek açıdan iyi bir gelişme bu : Ahmet Dedehayır'dan kurtulacağız artık..

Olur da sayın Dedehayır ve basketbol şubesindeki diğer isimler hiç bir şey yokmuş gibi görevine devam ederse o gün o şubenin kapısına kilit vurulsun.

Cemal Nalga olayından haberdar olmayanlar varsa kendilerini Salsa'ya yönlendirelim hemen : www.salsabasket.net

Ekleme, 23.45 : Saat 22.00 sularında resmi siteden açıklama geldi idari ve teknik kadronun görevine son verildiğine dair ancak Ahmet Dedehayır hala görevinin başında, ne anladık biz o işten ?

5 yorum:

nebilim dedi ki...

Ahmet Dedehayır ve Teknik kadronun istifası bile temizlemez bunu..Ulan internet var, TV var nasıl bir iştir bu.. Taraftara yapılmış bir hakarettir bu.. her cümlenin ortasında ağzıma kötü sözler geliyor vallahi..

demiycem dedi ki...

resmen oyucak yaptilar klubu.. buyuk rezalettir bu.. defolsun gitsin hepsi..

onur dedi ki...

Goebbels gelsin, hepsini sabun yapmaya kazanlara göndersin...Bu gerizekalıları işe alan yönetim dahil...Tahkim
, mahkim hiç birşey demez onaylar olanları...En azından o sabunları alıp elimizi yüzümüzü yıkayarak tatmin oluruz!

CaRtMaNtR dedi ki...

Tam net bilmiyorum ama sanırım Dedehayır Bayan takımından sorumlu erkek takımından sorumlu (bu durumda sorunluda denebilir) yönetici Yiğit Şardan olabilir.

Her ne olursa olsun kabullenilecek bir durum değil. Sağda solda ligden ihraç deniyor ama ligde iki maçta hükmen yenik sayılıp kupadan ihraç edilme cezaları ile yetinir federasyon herhalde.

Özellikle Oyak Renault'nun itirazından 1 ay sonra bu olay ortaya çıkmadan hemen önce Nalga cezasını hazırlık maçlarında doldurdu diyen federasyon kendinede bir ceza verebilecek mi acaba.

Gerçi Galatasaray olarak yapılan hatadan sonra ligden ihraç cezası bile verilse kimsenin çıkıp olmaz öyle şey diyeecek yüzü olmaması gerekir. Bu saatten sonra verilecek cezaya itiraz etmek (ceza haddinden ağır bilr olsa) bence çok yakışıksız olur.

Emre Türkmen dedi ki...

Gs erkek basket takımından Ahmet Dedehayır değil,Yiğit Şardan sorumlu..Ahmet bey bayan takım sorumlusu.Düzeltme istedim hoşgörünüze sığınarak

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO