11.11.2009

Olmadı Be Bıyıklı Amca

"Bir çoklarının dediğine göre Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'ndeki geleceği son maça kalmadan 5. haftada belirlenecek. Bence her şey Anfield'da son hafta oynanacak Fiorentina maçında belli olacak her şey. Lyon Floransa'da gerekli sonucu alıp Liverpool'un son hafta kendi sahasında mor formalılara karşı kendi kaderini kendisinin yazmasını sağlayacak. Eğer elenirlerse Lyon'daki ve Floransa'daki maçlar için büyük pişmanlık duymalılar."
Ian Rush

Yapma bunu Ian Rush, Fiorentina önce Lyon'a Artemio Franchi'de kaybedecek, sonra da Anfield'da Liverpool'dan 3 fark yiyecek ha ? Yapma..

5 yorum:

roskol dedi ki...

İngiliz çirkefliği*

WarBlood dedi ki...

Liverpool treni Fransa'da kaçırdı.Bu saatten sonra Fiorantina zor verir bir üst turu.Liverpool'un Fiorentina'yı 3 farklı yenmesi çok zor.

Vandir dedi ki...

lyon, fiorentina ve liverpool... bir galatasaraylı potansityel rakibi olarak hangisini ister ki? ben bir hesap kapama için pool u isterim açıkçası

Gökhan dedi ki...

Lyon Fiorentina'yı yenerse Liverpool da gaza gelip son maç 3 farklı kazanabilir ama Fiorentina 5.maçta işi bitirir bence.

melih çoşkun dedi ki...

fiorentina lyona yenilirse liverpool'da debrecen'i yenerse son macta liverpoolun herhangi bir galibiyeti liverpoolu cıkarır gruptan. 3 fark olayında bi yanlışlık olmuş galiba düzelteyim dedim...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO