18.11.2009

Geçmiş Olsun Kaptan!

Bu yazıyı keyfi olarak kaldırdım.

5 yorum:

Arkhe dedi ki...

Aklı başında Fenerbahçeliler bile yaş ortalaması 17 olan Antu forumlarını kaale almazken sizler neden kaale alıyorsunuz?

Boşverin.

Arda'ya geçmiş olsun.

firat selcuk dedi ki...

benim muhatabım antu degil burada.. orada sevinen mantıga sahip olanlar tribunde keita'ya su atıyor, gerets'in kafasını yarıyor ya da hasan sas'ın kafasına yumurta atıyor..

o mantık tribun terorunu fisekliyor, arttırıyor..

antu olmus, x olmus, y olmus onemli degil..

isin daha acı tarafı, yarın bir gun bir fenerbahceli oyuncu bu hastalıga yakalandıgı zaman ultraslan.com'da da bu tip mesajları yazacak onlarca akılsız var.. ultraslan'da da var bu zihniyet.. zaten bu mantık degil mi tribunden inip kinsey'e yumruk atan ?

benim muhatabım http:// ile baslayıp devam eden bir kac harf degil, benim derdim zihniyet..

kinsey'e dayak atan yarın alex h1n1 olsa zil takıp oynar, gebersin diye da konusur, iste o zaman ben de o insanın benim takımımı tutuyor olmasına lanet ederim..

O.Aks dedi ki...

işin fenası; millet olarak ne kadar iğrençleştiğimizin farkında değiliz. derbilerde tribünlerden çekilen fotoğraflara bakın. tribünün adı eski açık olsun , migros olsun, kapalı olsun farketmez. binlerce insan suratlarında tükenmeyecek bir nefret ifadesi ile birbirine koro halinde küfrediyo. artık bu kepazeliğin takımı falan kalmadı. zaten toplum olarak siyaseten ayrışmışız, bari sporda bu kadar nefret olmasın olmasın diye sükuneti koruyalım diyoruz ama görüntü çok karanlık. işte bu tip insanlar arabalarında sopa, silah, çakı taşımayı marifet sananlardır. demin baktım, facebookta da bir sürü insani duyguları ağır basan fenerbahçeli arda'ya geçmiş olsun demiş ancak bir sürü hayvan da "gebersin o.ç" tarzı yorumlar yapmış. zaten aynı insan güruhu değil mi kadıköy'de "arda ananı g.tünden s.kiyim" , geçen h.sonu abdi ipekçi'de de "semih ananı g.tünden s.kiyim" diyenler. her şeyi geçtim eskiden ana-bacı-namus kavramı vardı. şimdiki hale bak bi de. adam sevmediği sporcunun anasına küfrediyo. hem de milli takım sporcularına. küfredenler kim? milli maçta arda gol atınca veya semih smacı vurduğunda yüzsüzce havaya sıçrayıp sevinenler...

neyse, hasta bir fenerbahçeli olarak arda'ya can-ı gönülden geçmiş olsun dilerim bu satırlar vesilesiyle...

Adem dedi ki...

Yazık. Bunu bir fark olarak görmelerine mi üzülmeli pekey? "Arda Turan ölse üzülmem." Ne radikal taraftarmış be! midir? Bildim, bildim. Bu çocukların kramponları olmamış hiç. Pardon, hiç grip olmamışlar!

Adem

Arkhe dedi ki...

Franchi yazdıklarından ben o anlamı çıkartamadım. Bunu söylemeye çalıştıysan tamamdır, yorumlarımı silebilirsin bile.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO