22.11.2009

Yazık Size : Fiorentina 2-3 Parma

Maç öncesi Bojinov'a değinirken ne dilediysem tersi oldu resmen. Öne geçtik, golü yedik, üstüne bir tane daha yedik, yetmedi bir daha.. Parma'ya yenilmek yine umutlu konuşmaları sonlandırıp yeniden olumlu havayı sonlandırdı. Bu sezon işler bir türlü rayına oturamıyor, tam oldu derken raydan çıkıp devriliyoruz. Böyle devrilip kalka kalka vagon kalmayacak koca trende. İçeride en son ne zaman 3 gol yedik diye düşünüyordum maç sonu ve cevap Parmalı Tardini Büfe'den geldi : Ekim 2006'dan beri böyle bir şey ilk kez gerçekleşiyor. Prandelli'nin cesur takımı 2 senedir beklentilerin üstünde bir iş yapmıştı ancak bu olurken bir orta sahamız vardı. Zanetti isimli futbolcu eskisi ve gönül rahatlığıyla kazma diyebileceğim bu adam yoktu takımda. Geçen sezon Kuzmanovic ve Melo ile desteklenen orta saha bugün Donadel ve Zanetti'nin elinde, daha ne diyelim ki ?
Bugün eski takımlara gol atma günü olarak da not düşülebilir, Gilardino kendisini futbol arenasına sunan Parma'ya 2 tane attı bizde. Parma'da ise hafta içi adını anıp arkasından güzel konuştuğum Bojinov golünü attı. Maçı tamamen izleyemedim pek uygun değildim o yüzden daha detaylı yoruma giremeyeceğim. Bu ara Fiorentina maçları az çok aksadı gibi ama bayram sonrası rahatlarım, sorunu çözümledim gibi büyük oranda. Zaten şu dönemde Fiorentina Şampiyonlar Ligi dışında pek de izlenebilir bir halde değil. Aslında bugün son zamanlarda takımı sırtlayan Jovetic'in olmaması umudu kesmek için yeterli sebepti.. Gözler Lyon maçında artık, umarım kazanıp liderliğe oturarak çıkmayı garantileriz ve Parma maçının etkilerini bu maçla sileriz... Gerçi bu gidişle Lyon maçının coşkusu sonraki lig maçıyla uçar gider, alışkanlık oldu artık..

4 yorum:

Vandir dedi ki...

kuzmanovic e ne oldu? gitti mi? kusura bakma takip edemiyorum fiorentina'yı bu aralar

firat selcuk dedi ki...

stuttgart'a sattık bu yaz..

baldur dedi ki...

o değil de franchi, fiorentina lyon'u bu hafta içi yener mi ne düşünüyosun? lyon garantiledi sanırım liverpool'a karşı ikili averajda üstün olduğu için.

firat selcuk dedi ki...

parma maçından sonra pek umudum yok ama beraberliğin bize yetecek olması önemli bir şey.. dahası, ben anfield'da yenilgi alabileceğimizi de sanmıyorum..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO