16.11.2009

23

Evet an itibariyle resmi kayitlara gore 22. yasini dolduruyor ve 23'e giriyor franchi arkadasimiz.. Dolduruyor doldurmasina da, blog ici ciddi yazilari disinda 23. yas olgusunu ne kadar hissettiriyor kamuoyu uzerinde derseniz, susarim.. susariz..

Tanistigimizdan bu yana aramizdaki 2 yaslik farki idrak ettigim tek gun belkide 16 Kasim gunu.. Basitce bir ornek verirsek kendisi su an MSN penceresinde 22 rakamina el sallayan smileyler atiyor arka arkaya.. Nasil bir ruh halindeyse artik..

Neyse fazla uzatmadan dogum gununu kutlayalim 'qinsley'imizin(burayi anlamadan gecebilirsiniz, kendisi anlamistir).. Tanistigimiz gunden bu yana(ki nasil tanistigimiz hala tam net degil) yasadigim en saglam muhabbetler -%99u futbol ve amacsiz konular olmak uzere- kendisi ile yasandi.. Nice senelere diyorum kendisine buradan..

Dogum Gunun Kutlu Olsun Franchi/Firat

7 yorum:

firat selcuk dedi ki...

aha, duygu dolu dakikalar..

Burak Eren dedi ki...

Doğum gününü kutluyorum :)

Caner ÇELİK dedi ki...

Doğumgünün kutlu olsun kardeşim..

Sinan Yılmaz dedi ki...

Haahah adama 13 yaşında muamelesi yapmıışsın :)

sinem dedi ki...

23 güzel bence. mesela ben 21'im, 21'den daha güzel. şarkısı var mor ve ötesinden. gerçi sen onu dinleme şimdi sinirlerini bozabilir :) iyi ki doğdun ya, valla aynen demir gibi düşünüyorum, çok sağlam muhabbetler yaptık ve daha da yaparız gibi geliyor bana. bi ara msn'de görüşelim yine :)

bi de "blog ici ciddi yazilari disinda 23. yas olgusunu ne kadar hissettiriyor kamuoyu uzerinde derseniz, susarim.. susariz.." buna çok güldüm :)

firat selcuk dedi ki...

arkadas suradaki 1300 yazıyı tek cumlesiyle sildi attı adam.. tum ciddiyeti ve mantıgı yok etti..

SEN COK MU CİDDİSİN LAN !!!

öhm.. evet.. sinem'e donecek olursak, tesekkur ederim, morun otesinin sarkısından haberim yoktu, bulayım bi dinleyeyim neymis bakalım..

Yasemin Yıldırım dedi ki...

nice mutlu yıllara...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO