24.11.2009

Hem Lideriz Hem 2. Turdayız! : Fiorentina 1-0 Lyon

Vargas'ın 28. dakikada penaltıdan attığı tek golle hem liderlik koltuğuna oturduk hem de bir kazaya sebebiyet vermeden avucumuzun içindeki tur fırsatını kaçırmadık. Lyon Fiorentina'yı Artemio Franchi'de yener, sonra da Liverpool Anfield'da gerekli skoru yapar diyerek son yılların en fantastik yorumlarından birini yapan Ian Rush'a selam olsun bu 3 puan. Ayrıca maçta Frey şov var'mış' ilk maçta Fransa'da olduğu gibi. Ekstra motivasyon ile açıklanır sanırım bu, zira 1 aydır hiç iyiye işaret vermeyen Frey'in aniden fırlayan bu formunu başka bir şey açıklamaz..

Tüm Şampiyonlar Ligi maçlarını bilgisayarımdan cam gibi izleyebilirken sadece Fiorentina maçını izleyememiş olmam ise nasıl bir kaderle, şansla, tesadüfle açıklanır bilemiyorum. 90 dakika boyunca uğraştım ettimama sonuç çıkmadı, bu çabalara Çağrı(Chao Grey) da şahit.

Burada da özet var resmi sitede yayınlanan ancak ilk yarıdan pozisyonlar var içerisinde. Frey'in şovunu göremiyoruz bu videoda.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Chao'yla makaran ne ölçüde? Merak ettim. :)

firat selcuk dedi ki...

kendisine yuklenemiyorum zira "fransa'da kim yendi ?" dese diyecek sozum yok.. iki macta da bizi kaleci kurtardı ustelik :))

GialloRosso dedi ki...

Yok yok kaleciye bağlamamak lazım sadece, Fio emin adımlarla geliyo bence. Özlemişiz. Tekrar tebrikler. (Farklı nicklerle yazmış olduk ama kusura bakmazsın artık)

Erk dedi ki...

Liverpool a çok sevindim. Nasıl bir sevinç tarifsiz.

aksilaz dedi ki...

Frey son dakikalardaki oyunuyla bu galibiyetin sahibidir.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO