19.11.2009

Yiğit Şardan : Öngörülen Son

Üst üste 7 bölüm Flash Forward izledim dün. Zaten hasta olduğum için kullandığım ilaçlar sersem yaptı. Uyuyup, uyanıyordum sürekli. Rüya-gerçek birbirine karışmıştı. Dizide geleceğini kötü olarak görüp melankoliye bağlayan karakterler gibi hissettim bölüm aralarında Salsabasket'te haberi görünce.

Bir Galatasaraylı olarak böyle bir tepki bekliyorduk. Resmi açıklama yapıldı ve Yiğit Şardan tüm görevlerinden istifa etti. Göreve geldiği günden beri maksimuma çıkan pazarlama-tanıtım faaliyetlerimizin akibeti de sislenmeye başlar yakın zamanda.

Doğru olan yapıldı, yapılması gereken bir şey de federasyonun kararını beklemeden takımı ligden çekmek olmalıdır.

Ayrıca Cemal Nalga'ya verilecek cezanın aynısı teknik kadroya da verilmelidir.

2 yorum:

baldur dedi ki...

bu istifa olaylarına galatasaraylıların bakış açısı da ayrı bir garip neredeyse fair play ödülü isteyecekler. düşünsenize bir adam başka bir adamı sebepsiz yere öldürüyor, sonra öldürdü diye intihar ediyor ve biz bu intihar eden adamı ayakta alkışlıyoruz, helal olsun namuslu, şerefli diyip bağrımıza basıyoruz! hadi ordan be.

os dedi ki...

@baldur; olay ölüm kalım olayı değil bu bir.
Ve bir olay ancak bu kadar çarpıtılabilinir.

Bizim istediğimiz sadece bu rezalete sebep olanlar değil, konumu sebebiyle engel olamayanların da istifa etmesi gerekliliğiydi.

Adam istifa etti diye tebrik ediyorum sadece ve bu yazıda tebrik-alkışlama yok. Sadece sevdiğim, gelecek gördüğüm bir yöneticiydi sonuçta.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO