18.02.2009

Not Defteri #12

  • Acilen bir açıklama bekliyorum kendi bilinçaltımdan veya bununla ilgili bir uzmandan. Rüyada Zooey Deschanel ile langırt oynamak nedir, neye işarettir bu. Böyle bir rüyayı insan neden görür. Tamam dünya standardında bana karşılık gelen kelime deli olabilir de, böyle de olmasın ama.. ama olmasın böyle de.. bu ne lan.
  • Tamam kendisi bana göre en güzel 2-3 kadın oyuncudan birisi, futbolu da severim de. Langırt ile alakamı pek çözemedim, oynamaktan haz aldığım, öyle coşup sürekli langırt oynadığım asla söylenemez. Ayda bir defa oynamak gibi bir ortalamam bile yok.
  • Teknosa Türkiye Kupası için İzmir'de olan herkes gel kombine alalım diyor. FM diliyle konuşmak gerekirse "all out attack" modundalar. Herkes baskı kurdu, tatilimi 3-4 gün önceden sonlandırıp hiç mi hiç gidemem oraya. Marmaris'ten tatil bitmeden gitmem hiç bir yere dedikçe daha çok yükleniyorlar, yemezler.
  • İddaa'da bir sürü tek maç olayı başladı, bu sanırım 1 Mart 2009 öncesi insanları iyice alıştırmaya yönelik bir hamle. O tarihten sonra diğer sporlar da eklenecek iddaa'ya.. O zaman işte doğru yolu bulacaklar, sadece futbolla olmuyordu. Beko Basketbol Ligi ve Formula 1 bile gelse yeter de artar bana. Acaba kuponlar da değişecek mi diye merak ediyorum.
  • Gölgede ve Güneşte Futbol'u Marmaris'e geldim geleli okuyamadım, İzmir'e döndüğümde iki günde sonlandırırım kitabı.
  • Tatil başında dediğim gibi eski oyunlarla aram pek iyi bu aralar. NBA'in yılını yanlış söylemişim ama.. NBA Live 2004'müş oynadığım, dynasty mode bir defa başlandı mı esir alıyor insanı. Bunun yanında NHL 2001 de ilginç bir alternatif oldu.
  • Arcanum'u indiriyorum bugün de. Tatilin kalanında onunla uğraşırım. İlk seferde Virgil'i kurtarmadım, kendim takıldım son bir kaç questte, şimdi o şerefsizi de kurtarıp da oynayacağım. Good olarak bitirmiştim oyunu, şimdiki karakterimi evil yapmayı planlıyorum, bir de öyle bitirelim.
  • Tatil bittikten sonra seri halde konserler başlasın İzmir'de, bu ara nedense konsere gidesim var. Bir de yıllardır sadece iki kere 1. Lig maçlarına gittim İzmir'de, bu sezonun ikinci yarısında haftasonu planlarımda önceliği Bank Asya 1. Lig'e verdim.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO