31.07.2008

2008/2009 Sezonu Formaları : Fiorentina

Altta Demir İtalya'yı yazıp "Fiorentina yeni formaları çıkarttı mı ?" diye sorunca bu postu yazma gereği duydum cevap olarak. 3 forma da klasik formalar oldu bu sezon da. Değişen bir iki çizgi dışında yine Lotto'nun aynı tasarım üzerine yaptığı 3 forma var. Değişen pek fazla birşey yok yani önceki sezona göre. Kırmızı forma ile değişik şeyler yapılabilir ama bunun için Adidas veya Nike gerekiyor, Lotto tek tasarım yapıp 3 ayrı renk sunmaya devam ediyor. Seri üretim t-shirt değil de Fiorentina'nın formalarını ürettiklerini bir şekilde hatırlatmak lazım kendilerine.




2 yorum:

Adsız dedi ki...

lotto dünya üzerinde en berbat formaları üreten firma olabilir mi acaba..

çıkardıkları hiç bir formayı beğenmiyorum, beğenemiyorum.. galatasaray, gençlerbirliği, antep de bunların örneklerinden.. fiorentina umarım $ampiyonlar liginde biraz ba$arı elde eder de önümüzdeki sene adidas, nike, bir alt kalite olarak puma'nın ürettiği formalarla, daha kaliteli formalarla izleriz viola'yı..

tanrı tüm kulüpleri lotto'nun gazabından korusun, amin.

firat selcuk dedi ki...

bunun başarıyla ilgisi yok..

2 sene uefa şampiyonu olan sevilla "joma" giydi..

turkiyede taraftarı olmayan ankaraspor nike giyiyor.. kaldı ki lotto zaten italyan, kendi ülkesinin takımlarını önemseyip özel tasarımlar sunması lazım ama çok zor..

gövdesi mor, kolları beyaz eski fiorentina formasına bile razıyım ben.. yeter ki üç tasarım birbirinin kopyası olmasın..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO