24.07.2008

fikstüre itiraz etmek..

yeni sezon fikstürleri çekildi.. ilk derbi 10. hafta fenerbahçe - galatasaray.. ama ondan önce trabzonspor - beşiktaş maçı çok sarabilir 3. hafta.. neyse..

fenerbahçe yine ayaklanmış.. oyun var.. şampiyonluk derbilerini dışarda oynuyoruz diye.. dünya üzerinde fikstüre itiraz eden takım taraftarı çok zor bulunur.. galatasaray 16. hafta inönüye gidiyor.. ondan önce trabzona gidecek.. taraflı yazı oluyor ama fikstüre'de itiraz etmek can sıkıyor sezon öncesi..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

7. hafta trabzon maçı var galatasaray'ın..

Adsız dedi ki...

Fiksture sanirim tum futbolseverler itiraz ediyor. Yayinci kurulusun elinde oyuncak olmus bir kura var cunku cogu sey bastan belirlenmis durumda ilk 6 hafta kesinlikle derbi yok, ivir zivir. Bu futbolun dogal guzelligini oldurup endustrinin o alli pullu ama ici camur dolu oyuncaklarini one cikartiyor. Bunun uzerinden Fenerbahce'ye giydirmek te ayri bir guzel olmus.

Tabiki Galatasaray'lisiniz tabiki taraflisiniz ama bu blogu yazarak bir nevi halka acik yazmis ouyorsunuz, o yuzden bu tip olaya tek tarafli bakan yazilariniz elestirmeye devam edecegim...

Saygilarimla...

Şehzade Ali dedi ki...

fenerin her zamanki yaptığı şeyler.hakemlere de itiraz edip etki altına alıyo serefsizler.sezon sonlarına doğru 1-2 tartısmalı penaltı kararı verilir, sinan engin cıkar ağlar.bu lig böyle yürür.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO