14.07.2008

2008/2009 Transer Sezonu #2

- Crouch, Portsmouth forması giyecek yeniden, üstte görüldüğü şekilden eser kalmamış olsa da yine o mavi forma altında görülecek kendisi.

- Barcelona'da transferler kesinlik kazandığı zaman bütün avrupa huzura erecek sanırım. Bir zamanların harika üçlüsünden sadece Deco'yu yolladılar. Hadi Ronaldinho'yu Milano'ya yolladılar diyelim, elde kalan bir de Eto'o var ki O'nun da hangi takıma gideceğini kestirmek zor oldu iyice. İtalya gereksiz olur, İspanya'da kalması zor, ilk tercih İngiltere gibi duruyor ama beklemek görmek lazım.

- Galatasaray'da 3 yabancı daha deniyor ki bunlardan bir tanesi hem stoper hem sağ bek oynayabilen bir oyuncu olacak kesinlikle. Almanya'nın 4. lig takımı ölçü olamaz ama Yaser'in bende bıraktığı ilk izlenim Nonda ve Ümit de varken bir golcünün daha gereksiz olacağıdır.

- Fiorentina durdu bu aralar, Şampiyonlar Ligi için biraz daha transfer lazım. Ujfalusi'nin yerine Vanden Borre düşünülmeyecekse bu iş Simic ile olmaz, daha iyisini bulmak lazım.

- Ronaldo ve Real Madrid olayı artık can sıkmaya başladı, yorum yapmak bile istemiyorum. Gidecekse gitsin ve görsün Madrid'i, Alex Ferguson için yeni bir 7 numara bulmanın çok da büyük problem olacağını sanmıyorum.

- Yine bu sezonun artık can sıkan bir diğer olayı da Lampard-Inter ilişkisi. Her gün benzer şeyleri okumaktan bıkıyor insan. Mourinho ne yapıp edip kendisini Inter'e getirecek gibi duruyor ama bir gün transfer kesin bitti bir gün gitmeyecek diye haber çıkıyor insan okumaya üşeniyor bir yerden sonra. Tamam yalan haber yerine olabilecek şeylerin yazılması daha iyi de, her gün Lampard'ı 10 defa İtalya yolcusu yapmanın mantığı da olmamalı. Bizim basından dert yanarken dışarının da derdi Ronaldo ve Lampard oldu. Elbette Almeyda/Adriano-Fenerbahçe ve Insua/Gallardo-Galatasaray haberleri gibi sıkıcı ve gereksiz değiller ama bir an önce sonuca bağlanmaları iyi olacak.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO