6.07.2008

geldi mi lan ?


barcelona'dan ayrılacağı kesinleşince ilk milan talip olduydu.. hatta bi ara bu iş bitti denildi.. ama sonra ne olduysa milan'a gelmeyeceğini açıkladı ronaldinho.. sonra euro 08 girdi araya bir sessizlik oldu.. bu arada man. city ciddi teklifler yaptı ronaldinho için ben büyük ihtimal buraya gider diyordum ama tekrar milan'la anlaşmış ronaldinho.. kewell'dan sonra duyduğum bir süper transfer daha.. mourinho'nun lampard'lı interine karşı birşeyler yapmak lazımdı sonunda kolları sıvadı heralde berlusconi..birde ancelotti gitse ah..ah..

barcelonadan ligin son haftaları adeta kovularak gönderilen ronaldinho'nun bir çıkışa ihtiyacı var.. özellikle ronaldo'nun geçirdiği müthiş sezon ronaldinho ismini sildi zihinlerimizden.. bu patlamayı yapacağı en iyi takıma geliyor.. milan'ında böyle bir futbolcuya çok ihtiyacı var.. birbirlerini tamamlayacaklardır..

kesin bir açıklama yok ama bitti gözüyle bakılıyor inşallah gelir.. bu arada alttaki milanın yeni forması..romanista'da gördüm..olmuşmu.. olmamış..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO