29.07.2008

Yeraltından Notalar

Öncelikle resmi sitelerini vererek başlayayım : http://www.ehlikeyf.biz

Albümleri nisan ayında çıkmış ancak ben bu ayın ortalarında haberdar oldum kendilerinden. Son zamanlarda çıkan gereksiz bir takım gruplardan sonra tamamen "olmuş" denebilecek bir albüm yapmış Ehl-i Keyf. Yeraltından Notalar'da 11 şarkı var ve grubun resmi sitesinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Grup ilgiden memnun kalmış olacak ki isteyenlere kargo ücreti karşılığında albümü cd olarak da yolluyor.

Grubun albüm ve dağıtımı hakkındaki açıklaması da şöyle : 

"Merhabalar, 

Nisan ayında internet sitemizden paylaştığımız “Yeraltından Notalar” albümümüzü artık CD olarak da edinebilirsiniz. 

Yeraltından Notalar’ı başta İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir olmak üzere, ulaşabildiğimiz tüm şehirlerdeki dağıtım noktalarından ücretsiz olarak temin edebileceksiniz. Çok yakın zamanda internet sitemizden bu dağıtım noktalarının adresleri ve iletişim bilgileri yayımlanacak. 

Bunun haricinde dileyen herkes bize iletişim bölümünden ulaşıp, Yeraltından Notalar’ı yalnızca kargo ücreti karşılığında elde edebilir. 

Yola çıktığımızdan bu yana girdiğimiz bu zor mücadelede bize destek olan, müziği üretip, paylaşmak adına emek veren herkese çok teşekkürler. Biliyoruz ki az değiliz, düş değiliz ve bu yolda artık hep birlikteyiz. 

Ehl-i Keyf kalın! "

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO