12.07.2008

Not Defteri #2

- Blogla yeteri kadar ilgilenemediğimi söylemiştim daha önce, bulunduğum yerde internet bağlantısı elbette mevcut ama kullanma şansımın en fazla olduğu bilgisayarda adsl sorunlu olunca mecburen ara sıra kısa sürelerle geliyorum bilgisayar başına.

- 4-5 gün içinde Marmaris'e dönebilirim. Çünkü Datça'da yaptığım şeyin adı tatil değil. Hatta ben birşey yapmıyorum, bana işkence yapılıyor desem yalan değil. Özledim evimi artık.
- Aslında bu ara sıra girişlerimde futbol yazabilirdim ama futbol her zaman en önde olamıyor insan için. İnternete kavuşulan kısa sürelerde yine uzun şeyler yazdım ama ne blog ne de futbol için oldu bu. Özür diliyorum okuyanlardan. Bir süre daha Demiycem ilgilenecek blogla ve futbolla.

- Herşey bir yana, futbolla da yeteri kadar ilgilenemiyorum burada. NTVSpor ve Fanatik sayesinde haberdarım herşeyden. MP3 Player ve kitaplarla birlikte yaşıyorum bu aralar, can sıkıntısından yapacak daha başka birşey yok burada.

- Futbol. Özür dilerim senden de. Çok ihmal ettim ama geri dönüşüm yakın.
- Bir kaç gün sonra futbolun önüne geçenle ilgili kararı da verip rahatlayıp geri döneceğim. Blogu tekrar eski temposuna döndürmek lazım, ara verdiğimi veya yazmayı istemediğimi düşünenler olmasın sakın. Dedim ya futbol ön planda olamadı bir süredir, blog ve internet zaten Datça'dayken erişilmesi zor olduğu için böyle bir boşluk geldi.
- Neyse ki az kaldı geri geliyorum. Yazacak şeyler de var aklımda, birbirine benzettiğim adamlar da var, hepsi gelecek sırayla.
- Ayrıca şu an bu satırları yazarken internet bağlantısı yok sadece sayfa açık önümde. ADSL sorunlu demiştim bu bilgisayarda, o yüzden böyle oldu. Yazıyı bitirip bağlanıp öyle gönderiyorum. 2008 Türkiye'sinde bu da oluyor evet.

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO