24.07.2008

trabzonspor

yeni sezonda performansı en çok merak edilen takım trabzonspor.. çok transferle, çok para harcamayla başarı gelmeyeceğinin örnekleriyle dolu futbol.. en yakınından beşiktaş verilebilir buna.. ama takımın başında ersun yenal olunca "takım" kelimesi daha bir keskinleşiyor..

bana göre lige fırtına gibi girecekler.. farklı galibiyetler alabilirler ilk 2 hafta.. bu haftaları teknik,taktikten çok özgüvenleri ile aşar gider trabzonspor.. hatta 3. hafta bu havayla beşiktaşı bile rahat geçebilirler.. ama işin zor kısmı bir şeyler başarıldıktan sonra ortaya çıkacaktır ki burdada ersun yenal devreye giriyor.. eğer trabzondan bir takım yaratmayı başarır ise geçen sene sivasspor'un yerinde çok rahat olabilir trabzonspor ve galatasaray fenerbahçe belki beşiktaş geçen sezona paralel puan kayıpları yaparsa özlediği şampiyonluk çokta zor değil trabzon için.. ama yinede aşırı güven veya takım olamamak trabzonu bu senede hüsrana uğratacaktır.. 3. hafta iyi maç olucak.. trabzon 6-0 ın intikamını bile alabilir biraz ileri gidersek..göreceğiz

not: sen git 20 küsür futbolcu al bunların çoğu taraftarı coşturan isimler olsun.. git forma tanıtımına serkan balcıyı koy.. oldumu be..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO