28.07.2008

Antu'dan Fenerbahçe Yönetimine


Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin bu sezon Shaktar ve MTK maçlarındaki bilet fiyatları çok göze batmıştı ki isyan eden taraftarlar haklıydı da bana göre. Kendi adıma konuşmam gerekirse ben Galatasaray'ın hazırlık maçı için gidip de 50 YTL bilet parası ödemem, hem de kale arkasına. Kapalı için 300 YTL ödediğimi düşünüyorum Ali Sami Yen'de.. Şaka gibi..

Fenerbahçeliler de bu şaka gibi fiyatlardan rahatsız olduklarını dile getirip gayet akılcı ve mantıklı bir öneri sunmuşlar kulüplerine. Avrupadaki modelleri örnek aldıklarını söylüyorlar ki Premier Lig'de var buna benzer şeyler, onu biliyorum da diğer liglerden haberim yok, özellikle İtalya'da olacağına pek ihtimal veremiyorum ben.

Konuyla ilgili detaylı yazı burada.

Buradan da üstte koyduğum stadyum planı ve bilet listesinin büyük haline ulaşabilirsiniz.

Umarım benzer uygulamayı önümüzdeki sezon Aslantepe'de de görürüz, uygulanınca nasıl olur bilmiyorum ama ilk bakışta çok akılcı duruyor..

2 yorum:

Semt Aşığı dedi ki...

taraftar dernekleri başkanları oturur bi masaya boykota gideriz.hiç bir maça girilmez ilk hafta.Herkes dijitürklerini kapatır.bak bakalım neler oluyo.

firat selcuk dedi ki...

böyle organize seyler bizim ulkede cok zor ama imkansız degil.. yine de cogu kulupte maclara gidecek belirli bir kesim oldugu icin pek basarılı olmayacaktır bu yontem.. ya da sadece kombine sahipleri gider, digerleri bilet almaz gitmez.. yine de etkili olur mu orası buyuk bir soru isareti olarak kalacak..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO