4.07.2008

Harry Kewell Galatasaray'da


not : fotoğraf fotospor'dan.. öncelikle bu kötü görüntü için özür dilerim herkesten.. imzadan sonra fotoğraf koyacak imkanım olur mu bilmediğim için bunu buldum koydum..

Metin Oktay'ın giydiği klasik parçalı çıkmış, Okan yıllardır ambargo koyduğu 7 numaraya da veda etmiş ve Kewell gelmiş takıma.. E şimdi bu forma alınıp arkaya Kewell yazdırılmaz da başka ne yapılır ?

Böylesine önemli bir oyuncuyu kimsenin haberi olmadan, basına malzeme vermeden büyük bir gizlilik içerisinde transfer etmek bence önemli bir transfer başarısıdır. İsimse isim, yetenekse yetenek, hem orta saha hem forvet oynaması da avantaj. Umarım bu transferden sonra üstelik Ümit ve Nonda dururken bir forvet daha alınmaz. Özellikle de Diane'den çekiniyorum, gelmezse mutlu olurum..

Neyse.. İyi oldu bu Kewell transferi, beklenmedik bir anda gelen büyük transferlere önemli bir örnek oldu.. Lincoln gitse de olur bu transferden sonra ama adam gibi oynayan bir Lincoln ile birlikte sağında ve solundaki Arda-Kewell ikilisi imkansız işler yapabilir.. Beklemek lazım..

2 yorum:

Cenky dedi ki...

Diane uzak dursun, Kewel çok yakıştı. Tam İspanya formatı olur artık takım. Orta 5'liye bak. Topal - Linderoth - Arda - Kewell - Lincoln. Forvete kimi koyarsan koy. Çok şükela takım oluyoruz, bir de sağ bek yakalayabilsek piyasadan ah ah.

ultrasArtiglio dedi ki...

7 numara onun için tarih olmuş herşeye yeniden başlıyacağım diyor...Liverpoldakı sansızlıklara o numaraya bağlamış karıyerının en güzel zamanında insalah ilah olabilmek adına AliSamiYende umarım çok iyi patlama yaparda karşılamadaki sevgiye layık olur...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO