29.07.2008

2008/2009 Transfer Sezonu #4

- İlk olarak Keane-Liverpool transferini yazmadan geçmemek lazım. Voronin'den istenen verimi alamamak, Crouch'u yollamak, bu iki olay genç forvet Ngog'dan sonra bir oyuncu daha alınacağının göstergesiydi. Bu isim Robbie Keane oldu, Tottenham'da çok başarılı sezonlar geçirdi ancak Berbatov oradayken hiç bir zaman ön plana çıkamadı. Liverpool'da da yine esas oğlan olamayacak ama Torres ile biraz uyum sağlarsa bu sezon Liverpool'u son haftaya kadar şampiyonluk yarışında görmemiz sürpriz olmayacak. Bana kalırsa nokta atışı denen transferlerden biri oldu bu, 3 hafta sonra öğreneceğiz bunun ne derece doğru olduğunu. Ayrıca belirtmeliyim ki kırmızı forma çok yakışmış kendisine. Hani bazı adamlar olur ya yeni takımına gider de hiç yadırganmaz o forma ile, sanki yıllardır o formayı giyiyormuş gibi görünür, Keane de ilk bakışta öyle geldi bana kırmızıların içinde.

- Muntari'nin Premier Lig macerasının uzun süreceğini düşünüyordum doğrusu. Kapıyı çalan Inter yani Mourinho olunca bir sene arayla Muntari'nin Seri A'ya dönüşü sürpriz olmadı.

- Lazio'dan ne zaman gideceğini merakla beklediğim Makedonyalı Goran Pandev sözleşmesini uzatmış. Sanırım en az iki sene daha açık mavi forma ile göreceğiz kendisini.

- Galatasaray için Oliveira'ya olmasın derken Brandao türedi bir de aniden. Kewell ve Meira gibi iki kritik isimden sonra "herkesi ayağa kaldıracak 9 numara" Brandao veya Oliveira olursa ben yapılan iki yıldız transferine rağmen başarılı diyemem o transfer komitesine.

- Tepede Keane demiştik. Tottenham'ın kendisinin yerine Diego Milito'yu alacağı söyleniyor. Milito zaten gidecek de, İngiltere doğru seçim olur mu ona emin değilim. İspanya'da La Liga'da kalması daha hoş olabilirdi. Yine de kesinleşen birşey yok..

- Edgar Davids'in Kocaelispor'a transferi için kesin konuşuyor kulüp yöneticileri, olursa gerçekten ligimiz adına önemli bir hamle olacak. Zaten o transfer gerçekleşince yazmayı düşündüğüm birşeyler var.. Haftasonunu bekleyip görelim kesin sonucu..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO