29.07.2008

beşiktaş : olmayan stada kombineler


bir kısa metrajlı film çekilebilecek şovlar yaşanıyor beşiktaş'ta..

sezon başı inönüye kazmayı vuruyoruz.. beşiktaş olimpiyat stadında oynayacak diyerek spekülasyona mahal bırakmayacak bir açıklama geldi yıldırım demirörenden.. ama ne olduysa o kazma bir türlü vurulamadı inönüye.. ve buna rağmen bir açıklama yapılmayınca olmayan stada kombine satmaya başladı beşiktaş.. zaten hemen rakamlara yansıdı buda 2binlerden 3binlerden bahsediliyor.. bugun fenerbahçe 28.bin kombine sattı birde star bir isim gelirse vahlar olsun.. zaten stat konusunda kadıköy'ün hakkını veriyor fenerbahçe fazlasıyla..beşiktaşa geçelim tekrar..

taraftarın zaten bir ezeli rakip kadar nefret ettiği beşiktaş yönetiminden açıklama gelmeyince isyan mesajları doruk noktasına ulaştı... asbaşkanlardan biri kombine alınmasın muamma var derken diğeri alınsın açıklaması yapınca beşiktaş taraftarına sabır diledim gerçekten.. böyle bir yönetim ne beşiktaş camiasına, ne taraftarına yakışıyor..haketmiyorlar daha doğrusu.. serdar bilgili'yi mumla aramak bu olsa gerek..

son açıklama resmi siteden gelmiş.. inönüde oynuyoruz kombinelerinizi alın diye.. baştan neden heycan yaptınız diyesi geliyor insanın.. ama son karar beşiktaşın lehine bir gelişme hiç olmazsa.. bu sezonu olimpiyatta geçiren bir beşiktaş avrupaya bile gidemeyebilirdi.. yönetimmi; tekrar sabır diliyorum beşiktaşlılara..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO