13.02.2009

"14 Şubatta Ne Yapıyorsun ?"

Bu soruyu sorunca insanların eline ne geçtiğini çok merak ediyorum. Bir değil, iki değil, günde üç beş defa bu soruyla muhatap olunca insanın tepesi atıyor. Bir şey yapacaksam takdir edersin ki soruyu sordun diye günü seninle geçirecek halim yok. İşin "vay efendim gereksiz harcama yapılıyor, hep para tuzakları bunlar" kısmında değilim. Doğumgününde çocuk gibi dört gözle hediye bekleyen bir adam olduğum için bunu sorgulamaya zaten hakkım yok. Benim sorunum dedim ya ısrarla bunu soranlarla ilgili. Hani soran kişi bir bayan olsa belki bir derece anlarım da, sakallı bıyıklı adamın çıkıp da "oğlum ne yapıyorsun o gün ya" diye meraklara gark olması beni benden alıyor. Sormayın, sordurtmayın, rahat bırakın. Çabuk sinirlenmeyen ama sinirlenirse de ufacık şeye sinirlenen adamım ben, ne gerek var böyle ısrarlı sorularla bana gelmeye..

- 14 Şubatta ne yapıyorsun ?
- Saat 3'te uyanıp Antalyaspor - Galatasaray maçını izlerim herhalde..


çok sinsi not : hani birinden hoşlansam, o günü o kişiyle geçirmemi sağlasanız tamam da, böyle bir durum da yok şu an ortalıkta.. eğer öyle birisi de varsa ve haberim yoksa, topsunuz hepiniz oğlum.

4 yorum:

mandarine dedi ki...

aynı soruya maruz kaldım. ne düşündüğümü zaten biliyorsun da.. aman bi saçma bi sakil bişey ya.. yağlı boya yapmakta ısrarcıyım!

Can Comertoglu dedi ki...

NBA All Star Rookie Game veya smac yarismasi olmasi gerekiyor... Hangisi varsa o...

firat selcuk dedi ki...

turkiye'ye gore rookie game var o gun sabah 4'te.. amerika'da cumaya denk dusuyor haliyle..

size cumartesi gunu yetenek yarısmaları denk geliyor 14 subatta..

cok garipmis bu sekilde bakınca da..

sonuc olarak oglen hem futbolda hem de baskette galatasaray macı var.. yeter bana o..

Adsız dedi ki...

Valla ben de Galatasaray maçına gidecem. Kaç tane dünyalık zevkimiz var ki?

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO