27.02.2009

Ajax 1-1 Fiorentina

PC Lion ülke puanı yazısında asisti yapmış ama golü atamıyorum ben ne yazık ki. Özet görüntülerle yetinebildim sadece. Gilardino'nun attığı golde topu alışı ve beklemeden vuruşunu mükemmel diye yorumlayabiliyorum sadece. Ama alttaki videoda izleyeceğiniz o 89. dakikada yenen golü ise nasıl anlatayım bilemiyorum. Avrupa macerası bu şekilde sona ermemeliydi, bu kadar basit ve saçma bir golle bitmemeliydi. 5-6 kişiyi gözü kapalı geçip golü atıyor adam ve kimse de dur demiyor, hepsi birbirine bırakıyor.

Hollanda'ya tur atlamaya gidiyorsunuz ama Vargas yedek, oyuna almıyorsunuz ikinci yarıda. Herşeyi geçtim ikinci yarı başladı başlayalı takımda Mutu ve Gilardino gibi iki yıldızla aynı seviyede oynayan Jovetic'i yedek bırakıyorsunuz ve kendisini oyuna almıyorsunuz. Elin oğlu gelir 89'da atar turu da kapar işte böyle. Jovetic ve Vargas aynı anda oynamayacaksa hiç kimse çıkıp Fiorentina'nın turu geçme isteğinden bahsetmemeli. Rezil bir karar ve sonuçları da öyle oldu. Takım Almiron'un oyuna girmesiyle kurtulacak kadar kötü durumdaysa biz ümidi keselim atılan her gole sevinelim o zaman amatör takım taraftarları gibi. Bunun başka açıklaması olmamalı..

Maçın Özeti :

3 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

finali galatasaray fiorentina oynayacaktı ne güzel.. demek ki fiorentina'nın da ihtiyacı olan şey gs gibi acil bir teknik direktör değişikliğiymiş.. biz paçayı kurtardık, onlara yazık oldu..

firat selcuk dedi ki...

ya prandelli'ye bu yaptıgı sacmalıklardan oturu uyarı verilir ya da kapının onune konur.. bunun artık gecistirilecek yanı kalmadı.. ligde son dakika golleri iyik kurtardı uc mactır, cezasını dun aksam cektiler..

Erk dedi ki...

Hiç hakkınız yoktu elenmeye.
İtalyan futbolunu zor günler geçiren Ajax karşısında bu kadar küçük düşürmeye. Çok mu şey bekledik Fiorentina'dan.

Prandelli herşeye rağmen iyi bir direktör. Fiorentina'nın yükselişinde pay sahibi. Son zamanlarda biraz uçmuş olabilir ama uyarılıp devam edilmeli.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO