14.02.2009

bendeistiyorum.com

Şu hayatımda internetten alışverişe bir türlü alışamadıysam bunun en büyük sorunu tam bir ürün alırken birisinin çıkıp "ya o site çok kötü, alma sakın" diye alışveriş yapacağım yeri karalamasından olmuştu. Bilmiyorum belki de arkadaşlarım abartıyordu durumu, denemediğim için başka siteler hakkında konuşamam.

Dün(13 şubat) sabah 06.40'ta uyumaya hazırlanırken bendeistiyorum.com'da 2 GB Kingston USB Bellek satıldığını okudum, hem de 5 liraya. Stok temizleme günü diye ara sıra bir günde birden fazla ürün sattıkları oluyormuş, şansıma dün de o denk gelmiş. Daha fazla ürün alabilirdim ama sabah 7'de yatıp, öğleden sonra da 3'te evden çıkıp eve gece 2'de dönünce kaçırdım çoğu ürünü.. Neyse dönelim konuya. USB bellekleri görünce 2 tane sipariş ettim, 2 tane bellek ve 3 lira kargo ücretiyle 12.98 TL tuttu siparişim. Saat tam 06.38'de siparişi verdim, bugün(14 şubat) öğlen 2'de uyandığımda kargo odamdaki masadaydı. Anneme sordum 1'e doğru geldi dedi. Bu kadar hızlı ve sorunsuz bir alışveriş olacağını hiç beklemiyordum. Tam 30 saat sonra ürün hazırlanıp kargolanmış ve elimde kullanılabilir halde.. Bu site bundan sonra göz hapsimde olacak, açıldığından beri pek uğramamıştım ama bundan sonra her gün kontrol ederim. Bir de stok temizleme günlerine denk gelirsem yeni ürün ekleneceği saatte alarm kurar uyanırım, o noktaya geldim şu an.

3 yorum:

Bhut_Jolokia dedi ki...

elmasepeti.com'a da güvenim vardır.arkadaşım ipoduna ordan malzeme alır hep daha şikayetini duymadım

Vladivostox dedi ki...

bendeistiyorum.com güzel ve güvenilir bir site bence. zira yaklaşık 1 sene evvel, 250 gb'lık LaCie taşınabilir harici disk almış idim. hiçbir problem yaşanmadan, 2 gün içerisinde tertemiz ellerime ulaştı. göz hapsinde tut derim siteyi! ;)

Adsız dedi ki...

bendeistiyorum.com dan ben bu yıl bi sürü ıvır zıvır aldım, acayip motive ediyor insanı.
genelde 2 gün içinde elime ulaşıyor, fiyatlar de her zaman piyasanın altında.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO