5.02.2009

Bravo...

Arda Turan'ın dün başına gelenler hakkında konuşacak bir şeyim yok, yapılan terbiyesizlik hakkında uzun uzun konuşmak anlamsız. Benim sorunum bu olayı kınıyormuş ve ayıplıyormuş gibi gösterip sayfalarına taşıyanlarla. Madem bu ayıp ve terbiyesizce bir şey, madem ki Arda sert bir açıklama yapmış, o zaman bu haberi verirken niye aynı fotoğrafları kullanırsınız ? Haber değeri vardır evet, kullanırsın Galatasaray veya Milli Takım formalı halini, verirsin haberi bu oldu diye. Aynı fotoğrafları "Vah vah vah, tüh tüh tüh Arda'ya yazık oldu, şok oldu Arda" diye yayınlamaktaki mantık nedir ?

Bahsettiğim gazeteler bu alttaki resimde.. Olayın baş aktörlerinden Hürriyet'in ise manşette habere yer vermemesi ilginç, spor sayfasında yayınlanmışlar mı onu bilemiyorum çünkü zaten Hürriyet'i almışlığım yok yıllardır, almaya da gerek yok.

Ekleme : Yorumda Bay C. uyardı, Kelebek ekinde vermiş Hürriyet. Şaşırmıştım zaten bu olayı patlatıp da sessiz kalabilme ihtimallerine..

3 yorum:

Bay C. dedi ki...

yok, hürriyet direkt kelebek ekinde vermiş, telaşa gerek yok, çizgilerini bozmadılar..

Consigliere dedi ki...

konuyla alakası yok da dostum tasarım süper banner'ı yapanın eline sağlık senin adresi aradım da format attım pc ye bulamadım burdan yazayım dedim. Eline sağlık tekrardan..

firat selcuk dedi ki...

banner 6 tane var bu sekilde ama hangisini kullanacagıma karar veremedim.. ara sıra degistirip en begenileni kalıcı olarak kullanmak niyetindeyim..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO