28.02.2009

Cesare Prandelli & Hedefler

"Takımın ciddi hedeflere sahip olması için 6-7 yıllık bir süreye ihtiyacı vardı, henüz 4. yıldayız. Bu yıl ligi 4. sırada bitirmek için mücadele edeceğiz."
Cesare Prandelli

Teknik direktör Prandelli UEFA Kupası'na erken veda edilmesinin sebebini açıklıyor. Avrupa kupası veya şampiyonluk için en az 2 sezon daha beklememiz gerektiğini anlatıyor.. Bekleriz sorun değil de, bu sezon kritik avrupa kupası maçlarında Jovetic başta olmak üzere çoğu oyuncuyu yedek bırakıp sonra elendik diye bahane üretmek için daha mantıklı sebepler bulmalı. En azından çıkardığı kadro ve oynattığı oyunla gelecek için de biraz umut vermeli, bu açıklamalarla taraftarın sabretmesini sağlaması çok zor, soyut hedeflerden ziyade somut örnekler sunmalı bizlere ki 2 veya 3 sezon sonra şampiyonluğa oynanacağına inanalım.

2 yorum:

petit dedi ki...

Benim aklım hala geçen seneyi almıyor.
Yarı final eşleşmeleri:
Fiorentina-Rangers
B.Münih-Zenit
Final
Zenit-Rangers
şaka gibi

K. A. dedi ki...

bugün pazzini bir gol daha attı. bu kez milan' a. biz de reggina ile 1 1 berabere kaldık. milan ile puanları eşitleyecektik reggina' dan 3 puan alsaydık. prandelli' nin iyi bir hoca olduğunu inkar edemem, etmem de zaten; ama takımı bir dürtmesi lazım. ne yapıyosunuz demeli.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO