7.02.2009

Galatasaray 1-1 Kayserispor

Doğruyu söyle Selçuk...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Belki birkaç sene sonra söyler; "Kayseri kazanacak denmişti bana" diye

muribbi dedi ki...

bence gayet iyiydi. ama gs kazanamadımı genelde suçu ya hakeme ya zemine yada ... bulmayı tercih ediyor. dolayısıylada en büyük zararı kendine veriyor. kabul edelimki gs kazanacak futbolu oynamadı. sorun bence başka yerlerde...

Adsız dedi ki...

10 kişiyken o futbolu oynamak çok da kolay değil.

muribbi dedi ki...

maçtan hemen sonra gs türkiyedir açıklaması. ee ne oldu kayseri rusya mı? lincoln kendini yere atıp sarı yedi diyemi onca şey. ona bakarsanız kayserininde penaltıları verilmedi. haa tabi kayseri türkiye değil. galatasaray türkiyedir ama kayseri değil...

firat selcuk dedi ki...

kayseri rusya mı ? sivas fransa mı ? trabzon ingiltere mi ? diye garip sorular degil ki bunun amacı.. yazı bir bütün olarak okununca galatasaray türkiye'dir lafının anlamı çıkıyor ortaya..

"fenerbahçe cumhuriyeti" gibi bir tanımlama değil yani bu..

muribbi dedi ki...

galatasaray türkiyedir demek diğerlerini dışlamak değil midir? bence "gs türkiyedir" demek haddini aşmak demek. hiç kimsenin hiç bir oluşumun böyle bir söylem yapmaya hakkı yok kaldı ki gereğide yok. her nereden alınmışsa iyi gazla, düşüncesizce yapılan açıklama. şaşırdığım nokta ise futbolu az çok bildiğine inandığım blog yazarlarının da bu saçmalığa alet olması. ayrıca tüm bunlarıda bu takıma art niyet beslemeden söylediğimi belirteyim. eğer gs li olsaydım bu tutumum değişmezdi.

firat selcuk dedi ki...

dedigim anlasılamamıs sanırım.. galatasaray turkiye'dir diye "galatasaray sahipsiz degildir" demeye getiriliyor durum.. yazının hepsini okuyunca bu cıkıyor ortaya.. ha yine de sadece baslıgı ele alınca olayı savunmuyorum.. ben orada yazan seylerin hepsinden yola cıkıp bunu diyorum.. baslık tek olsa ve surekli kullanılsa karsı cıkılmayacak bir yanı yok..

yıllardır "fenerbahce cumhuriyeti" denirken kimse haddini asmıyordu ama bilmem farkında mısınız.. galatasaray fenerbahce'nin dedigi gibi kendinin ayrı bir dunya olduguna vurgu yapmıyor.. bu acıdan da bakmak onemli..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO