13.02.2009

Hayal Kurmaya Gerek Yok

Tuttosport'un haberine göre Juventus'un bitmek tükenmek bilmeyen orta saha sıkıntısına yeni bir çözüm bulunmuş : Felipe Melo. Fiorentina değer kazanmış bir oyuncusunu satacaksa Juventus en son tercihlerden biri olur, 8 Milyon Euro'ya alınan Melo'nun değeri en azından 2'ye katlanmış durumda sezonun ilk yarısında. 20-25 Milyon Euro gibi bir teklifle geleceklerse satılabilir de, hiç sanmıyorum. Juventus'tan bahsediyoruz sonuçta.. Her kulübe satılsa tamam da, Juventus'a satılırsa o zaman yönetimin sıradışı ve mantıklı bir açıklama yapması gerekiyor taraftara. Juventus'a yeni alınan oyuncuyu satmak ha... İtalya'da da hayal kuran sevimli gazeteciler var demek ki..

Oldu da Tuttosport haklı çıktı ve iş ciddiye bindi diyelim, Juventus şu an kirada olan Almiron'u bonservisiyle vermeyi deneyebilir ki bunun adı kazık atmak olur, Juventus'ta beklenen patlamayı yapamadı, Floransa'da da Torino'daki gibi patladı. Giovinco'yu da vermeyeceklerine göre, hayal kurmak için daha güzel şeyler düşünülmeli.

Bir Fiorentinalıya göre Juventus'u şöyle açıklamak lazım : "X'i senede 2 kere yenelim, şampiyon olmasak, başarı gelmese de yeter bize" denir ya, X yerine Juventus'u koyuyorlar Artemio Franchi sakinleri..

2 yorum:

GK dedi ki...

Siz durun biz Lazio olarak tüm Milano takımları ve Juventus'un oyuncu ihtiyacını karşılarız.Zarate tam satılası bi oyuncu mesela dimi?

Ayrıca hakkaten Fiorentina'dan Juve'ye giden futbolcu gelmiyor aklıma.Bu ne kin bu ne düşmanlık?

firat selcuk dedi ki...

baggio var ama o da zaten senin "ne bu düsmanlık" sorunun cevabı :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO