23.02.2009

Hoşgeldin Büyük Kaptan

Bu takımda her taraftarın gözünde farklı isimlerin sonsuz kredileri vardır, benimki de Bülent Korkmaz işte. İşin içine bu isim girdiği zaman her zamanki halimden farklı oluyorum, duygular fazlaca karışıyor olaya. Bu tercihte her ne kadar gereğinden fazla duygusal olsam da doğruluğu konusunda şüphem yok. Uğraşılsa dünya çapında bir teknik adam gelebilirdi ama ilk kötü sonuçta Skibbe'ye gelen eleştirilerin kat kat fazlasını alır giderdi. Daha iki saat oldu teknik direktör olalı ama hemen teknik direktörlük kariyerinden dem vurmaya başlayanlar var. Bugün bu kadroyu oynatmak için kariyere değil o hırsı aşılayacak bir isme ihtiyaç var. Bunu Kaptan'dan daha iyi yapabilecek bir teknik direktör olduğunu sanmıyorum. Yanına bir de yardımcı olarak Suat Kaya gelirse ve sezonun kalan kısmında işler yolunda giderse uzun bir dönem teknik direktör konusu açılmamalı bu takımda..

Teknik adamlık kariyerine verip veriştirmeye başlayanlara belki de kariyerini burada yaparak cevap verecek, zaman gösterecek..

4 yorum:

Erk dedi ki...

Bülent Korkmaz iyi oldu. Hem takımı yıllardır tanıyor.
Yanlız Bordo maçı öncesi gelen bir değişiklik avrupa deneyimi olmayan Bülent Korkmaz ı zor duruma sokmaz umarım.
Marmarise de kar yağmış. Fotoğraflarını bekleriz.

Cem Kalay dedi ki...

Bende bülent kormazın hırsına güvenerek ona destek veriyorum. Takımda ruh kalmamış bu görülen bir gerçek. Umarım büyük kaptanımız galatasaraya o galatasaraylııık ruhunu ve hırsını geri getirir. Sana güveniyoruz kaptan...

jose dedi ki...

Cok ıyı oldu.

Bırılerının topculara Galatasarayda oynadıklarını hatırlatması lazımdı.O kişide

#3 BÜLENT KORKMAZ

firat selcuk dedi ki...

kar yağdı da merkezde hiç belirtisi yok.. marmaris'in belediyesi var içmeler diye, oranın ilerisindeki daha küçük ve köy gibo olan belediyesi var işte o ikisinin arasındaki yola yağdı.. şimdi evden çıksam en az 25-30 dakikada giderim.. dağdaki yol yani orası.. dağ dediğim de deniz seviyesinden yuksekligi 200 metredir en fazla.. kısacası sehir merkezinde yok yani kar, ayrıca sozlukte entry yazdım marmaris baslıgına, abartıyorlar kar olayını :) daha gecen sene düstü tek tük..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO