7.02.2009

Keyif...

Sabaha karşı 07.00'de yat.. Önceki gün sabah kahvaltıya gidelim diye sözleşmiş ol üstelik.. Uykuda gelen her mesajı okumadan telefonu sustur, gelen aramaları sessize alıp uyumaya devam et.. Kahvaltı planları iptal olsun.. 14.30'da kapı öyle bir çalsın ki baskın yapılıyor san.. Sözleştiğin arkadaşlar gelsin, zorla uyandırdıktan sonra giyin hadi gidiyoruz desinler.. Hazırlan.. Evden 15.15'te çık.. 16.00'da Gökova'da, daha doğrusu Akyaka'da ol..
Teknelerin oraya araba parkedilsin.. Balık-ekmek al.. 2'şer tane bira al.. Bunlar sabah kahvaltın olsun saat 16.30'da.. Sahilde hepsini tüket.. Sonra ormanın içinde kamp yerine git, sahile in.. Denize karşı 1 tane de orada iç.. Marmaris'e eve geri dön.. Maç(ts-agücü) izlerken 1'er bira da evde iç.. Biranın yanında midye dolma, çiğköfte, soğan halkası ve mozzarella pane ye.. Maçtan sonra uyku geldi diye çık dışarı.. Yat limanına git, denizin dibinde amaçsızca gez yeni yağmış yağmurun hemen ardından.. Sonra otur sıcak çikolata yudumla denize karşı..

Marmarisli olduğum için, her gören insanın hayalini kurduğu yerler ayağımda olduğu için, bu dünyaya gelirken 1-0 önde doğduğumu düşünüyorum zaman zaman..

not : fotoğrafların ikisi de akyaka, daha önce görenler tanımıştır.. ikincisini kendim çekmiştim 2008 haziran'da, cep telefonuyla böyle kusursuz bir fotoğraf nasıl ortaya çıktı inanın ben de bilmiyorum..

2 yorum:

Can Comertoglu dedi ki...

Ayip ama arkadas...

Keyfin bol olsun diyelim, o ayri.

Bhut_Jolokia dedi ki...

gökovanın bende yeri ayrıdır.çok güzel demek az gidip dönmemek gerek oralardan..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO