10.02.2009

Mesut'un Geleceği

Ya Mehmet Scholl gibi Almanya'nın efsaneleri arasına girecek ve Türk Milli Takımı'nı seçmediği için hayatı boyunca memnun olacak.
Ya da Malik Fathi gibi oynama vaadiyle Almanya'yı tercih edip bir kaç maç oynayarak hayatı boyunca o formaya uzaktan bakıp pişman olacak.

Tercih yaparken bu ikisinin ortasının olmadığının farkında mıydı acaba kendisi, işte bunu çok merak ediyorum.

3 yorum:

K. A. dedi ki...

Nuri Şahin gibi olmasından iyidir Malik Fathi gibi olması bence. Mesut Özil yabana atılacak bir isim değil. Ne kadar böyle şeyleri sevmesem de World Soccer' da futbola yön verecek 50 kişi arasına girdi. En azından Pele' nin en iyi futbolcular listesinden daha gerçekçi bi' liste.

Ayrıca bi' Fiorentina taraftarı olarak en iyi viola bloguna yazmak geldi içimden. Şu anda oynanan İtalya Brezilya maçında 3 Fiorentinalıyı ilk onbirde görmek güzel. Özellikle Melo şu ana kadar iyi oynuyor. Ne de olsa ilk maçı belirtmek lazım.

firat selcuk dedi ki...

maç sonu hemen sıcağı sıcağına yorumlayacaktım bizim oyuncuların performanslarını ama telefonla gelen baskılara dayanamayıp dışarı çıkınca geç oldu biraz..

doğrusu 3 oyuncu beklemiyordum 11'de.. sadece montolivo oynar diyordum.. sürpriz oldu, güzel oldu.. eleme maçlarında umarım çok daha fazla violalı görürüz maçlarda..

selaminko dedi ki...

Alman ortasahasında cok fazla adam yetişmediğini gözlemlersek neolacagını kestirmek zor.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO