16.02.2009

Ne Gerek Vardı ?

Maç sonrası hemen yazmaya fırsatım olamadı, iki tane önemli maç olunca tv başından ayrılmadım. Haberi de sıcağı sıcağına taşıyamamış oldum bloga. Maç çıkışı Genoa taraftarları olay çıkarıyor haliyle. Halbuki 3-4 yenilmediklerine dua etmeleri lazımdı. Neyse.. Çıkışta Fiorentina otobüsünü sarsıyorlar, otobüs şoförü de durmuyor, kalabalığı geçip gitmek istiyor. Bir Genoa taraftarını da altına alıyor otobüs, adamı sürükleyip üzerinden geçip gidiyor. Daha sonra telefonla haber veriliyor ve uygun bir yerde durdurulup polis sorgusuna alınıyor takım otobüsünün şoförü. Alkol testi yapıyorlar, bir şey çıkmıyor tabii ki. Takım da başka bir otobüse aktarılıyor ve yoluna devam ediyor.

Aracın altında kalan 37 yaşındaki Gabriele Amato isimli Genoalı taraftar San Martino hastanesinde hemen yoğun bakıma alınıyor ama durumu hiç iç açıcı değil. Bacaklarında, kalçasında, göğüs kafesini tutan kemiklerde ve bir kaç kaburgada ezilme ve kırık olduğu söyleniyor, üstüne bir de iç organlarda da hasar olduğu yazılıyor. Yani hayatta kalmasına hemen hemen imkansız gözüyle bakılıyor.. Ne gerek vardı ki buna. Durduk yere bir adamın hayatı sona erecek mucize olmazsa.. Yazık..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne gerek vardıyı "senin ne işin var car car kulüp otobüsünün önünde" diye anlıyorum. Taraftar goygoyculuğu akdeniz ülkelerinde var en çok. Sporcuların zaten posası çıkmış, yenilmişler bir de böyle yaygaracılara başeğmek zorunda kalıyorlar.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO