12.02.2009

Not Defteri #11

  • Öncelikle girişi utanarak yapayım. Fransa - Arjantin maçını evde hem de TV başında olmama rağmen izleyemedim. Aynı şekilde Türkiye - Fildişi maçının da 35. dakikadan sonrasını izleyemedim. Yemekten sonra salonda koltuğa uzanmıştım, maçta gözlerim kapanır gibi oldu ilk yarıda ve uyandığımda 12 olmuştu saat. Neyse ki özetleri izleyebildim.
  • NTV Spor sayesinde NCAA izlemeye alıştım, North Carolina - Duke maçını izliyorum bu postu yazarken. 4 çeyrek yerine 20'şer dakikalık iki devre olması eskiye götürüyor insanı da, 35 saniye hücum süresine alışmamı beklemeyin benden. O ne öyle rakip potaya sayı atmaya mı gidiliyor yoksa misafirliğe mi ?
  • Şu önceki Not Defteri yazımda dediğim dize kadar gelen Speedo mayolara hala bakamadım, 10 günü geçti eve geleli, evin 3 sokak arkasında ama tembellik sorun işte. Kış günü havuza girebilmek için çekilen işkenceye bak. Ege Üniversitesi de olsa böyle cins problemler çıkabiliyor işte. Yaz gelsin adam gibi şortlarımı giyeyim, Billabong senin Quiksilver benim dolaşayım yenilerini almak için.
  • İki kişi Smirnoff North aldık pazar akşamı. Şişedeki miktar azaldıkça insan içmeye kıyamıyor. Annem içerse bira içer, bazen de şarap, diğerleriyle arası yoktur. Akşam yemeğinden önce öylesine koydum içiyorum shot bardağında, bak istersen tadına dedim uzattım, içti ve hayran kaldı.
  • Smirnoff North bitsin Martini Extra Dry alabilirim, bu aralar daha hafif ve tatlı içkilerle bozdum kafayı. Malibu'dan fenalık geldi artık, gerek yok. Can sıkıntısından bir şeyler içiyorum..
  • Şu an evde kokoreç olsa da yesem diye iç geçiriyorum. Sabahın 4'ünde açık olan yok, hafta içi diye 2'de veya en geç 3'te kapatıyorlar.. Haftasonu 24 saat olduğu zaman kaçacak yerleri yok.
  • Ayrıca Marmaris'te de tantuni yapan yer var artık. Daha önceden vardıysa 22 yıldır haberim yoktu.
  • Ben en iyisi karışık tost yapayım yazıyı noktalayıp, buradan sonrası Yemekteyiz'e dönecek yoksa bu gidişle.

6 yorum:

alt + 168 dedi ki...

yaklaşık bi sene falan önce yeni çıktığında almıştık north, bi arkadaş hariç hiç birimiz beğenmedi. öksürük şurubuna benzetmiştim ben tadını açıkça...

35 saniye hucum olmaz haklısın. barcelona bazen daha kısa atakta gol atıp dönüyor.

baha dedi ki...

Eskişehir'de tantuniden biktirdilar abi, yazilisini gorunce dahi icim kalkmaya basladi artik.

Smirnoff North da gercekten bambaska.

scapula dedi ki...

Bana göre dünyanın en, en, en güzel içkisi kesinlikle. Hiçbir içki Smirnoff North'un verdiği keyfi vermez. (Rakı masasının muhabbetini ayrı tutuyorum tabii.) Sonra da Martini Bianco gelir.

firat selcuk dedi ki...

jasikevicius, ben de oksuruk surubuna benzedigi icin sevmistim ilk ictigimde..

baha, izmir'de cok sık yemedigim icin, marmaris'te de bu haftaya kadar hic yemedigim icin aramız gayet iyi..

scapula, rakı masası ayrı da, rakıya her zaman tercih ederim north'u, oyle de bir gercek var..

Sencer Yücel dedi ki...

Hafif ve tatlı bir şey için Absolute Pears + Sprite öneririm. Lezzetli ve ekonomik...

firat selcuk dedi ki...

talento, aldım bunu listeye.. ama pears yerine raspberri de alabilirim, cilege karsı olan zaafım yuzunden..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO