6.02.2009

Otrivine Menthol

Yarattığı bağımlılıktan kurtulmuştum bir kaç sene önce, sadece ihtiyaç halinde sıkmayı öğrenmiştim ki 2 haftadır yeniden eskiye döndüm, bağımlısı oldum. Sinüzit belasından ötürü kullanmaya başlamıştım 2 hafta önce.. Ancak mentollü olanını bugüne kadar hiç kullanmamıştım, hep normal olanını kullanıyordum.

Geçenlerde bunu kullanmadan duramadığımı, yeniden bağımlısı olduğumu söyledim Demir'e ve "Mentollüsünü kullan bunun lan." diye bir tepki aldım. Bugün de gittim aldım, normalinden kurtulamamışken mentollüsü daha kritik çıktı. Öğlen aldım ve en fazla 2-2.5 saat dayanabiliyorum sıkmadan. Sanırım haftasonu bitecek bu kutu da. Bir şekilde bundan yeniden kurtulmayı öğrenmeliyim ama nasıl ve ne şekilde olacak işte onu hiç bilmiyorum. Ama şikayetçi de değilim, yazarken de bir fıs sıktım burnuma, mentollü mentollü iyi geldi.. Fiyatının da 3.75 gibi gayet makul olması insanda onlarcasını alıp depolama isteği uyandırıyor.

Yine de kullanmamayı öğrenmeli ve kurtulmalıyım bir şekilde.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

otrivine yi özelikle bende grip oldugumda kullanıyorum sonra gripbitincede burun damlası devam ediyor cünkü 2 3günden fazla kullanıldıgınd rutin bi hal alıyor tıkanmayacgı varsada gene burun kitleniyor cok uzun süreli baglımlılıklarda işe yararmı bilmiyorum ama grip filan yoksa yda herhangi bi hastalık ilacı kullanmadan bi kaç gece tıkalı buruna katlanarak ilacı bırakabilmiştim bende..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO