27.02.2009

Rıdvan'dan Arda'ya

"Arda mı? Son 25 yılın efsaneleri arasına seçildiğinde 'Daha dur bakalım' dedik, dediler. Şimdi özür diliyorum. Dün öyle bir top oynadın ki, 25 yılın efsanesi olmayı çoktan hak ettin."
Rıdvan Dilmen, Milliyet, 27.02.2009

3 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

rıdvan'ın yorumculuğu çok beğenilir ülkemizde ama zaten yorumlarındaki gizli saklı galatasaray antipatisi bir yana obkejtiflikten fersah fersah uzak bir adamdır rıdvan.. her daim sonuca göre konuşur, bugün iyi dediğine yarın yalnızca neticeye bakıp kötü diyebilir.. evet belki futbolu teknik açıdan da yorumlayabiliyor, bazı analizleri kalbur üstü olabiliyor ama diğer pek çok açıdan ülkemiz futbol medyasından fazlaca ayrılan bir adam değil kendisi.. hep ben dememiş miydim sevdasında olan, öngörüleri genelde yanlış çıkan bir spor yazarı ve bir uğur meleke, bir mert aydın olmaktan fersah fersah uzakta kendisi.. aynı zamanında sırf fenerbahçeli olduğu ve ortalam a üstü mantıklı yorumlar yaptığı için yıllarca nasıl islam çupi'yi müthiş bir üstad diye yutturdularsa bu ülkeye aynısı şimdi rıdvan için yapılıyor.. ve bence biz gslılar bu salakça parodinin farkında olmalı ve rıdvan'a hak etmediği derecede ilgi göstermemeliyiz..

firat selcuk dedi ki...

yorumun geneline katılıyorum da ugur meleke kısmına katılmıyorum.. o da gereksiz yorumlar yapabiliyor zaman zaman.. kahvede oturan iki uc adamın yapacagı muhabbete indirgemeye basladı kendisini son zamanlarda.. tabii bu benim gorusum.. yoksa ugur meleke'yi de begenip okurum ama iste o tarzı bir kere kacırdı mı toparlaması biraz zahmetli oluyor, o donemde de cok sıkıcı olabiliyor..

benim en begendigim isimler mehmet demirkol ve mert aydın.. bu iki isim dısındakileri inandırıcı ve samimi bulamıyorum.. skoru herkes yorumlar, onemli olan skor dısında kalanı yorumlamak.. iyi ki bloglar var, iyi ki hepimiz bir seyler yazıyoruz bu dedigim mantıkla, yoksa topu topu 3-4 kisiyle sınırlı kalacaktı futbol yorumculugu..

Adsız dedi ki...

@del piero

Yazdıklarının her cümlesine katılıyorum.

http://chaogrey.blogspot.com/2008/12/lavuktan-inciler-2.html

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO