9.02.2009

Scolari Kapıda

Akşam saatlerinde düştü haber medyaya, Scolari ligde haftalardır sadece 3 galibiyet alıp en son maçta da Hull City karşısında gol atamayınca daha fazla dayanamadı Abramovich.

Bundan sonra aklıma ilk gelen Quaresma oldu, Inter'de Yılın Bidonu seçilmesine sebep olan 6 aydan sonra Scolari ile ben daha ölmedim mesajını vermeye gitmişti ama Scolari ile 10 gün çalışabildi. Drogba'da son maçta "oyundan alınacak adam ben miydim" diye tepkisini göstermiş ve Scolari ile mutlu olmadığını söylemişti, hatta Marsilya'ya dönüyor diye haberler bile çıkmıştı hakkında. Şimdi o da memnundur durumdan. Yeni gelen hocayla Anelka da bir sorun yaşadı mı değmeyin Drogba'nın keyfine.

Scolari'nin yerine geçecek haberleri vardı hafta içi ve Zola Chelsea için West Ham'ı bırakmayacağını açıklamıştı. Boşta olanlardan kim gelir diye düşünüyorum ama net bir isim bulamıyorum. Hiddink'in de ismi yakın zamanda gündeme gelmişti. Kendisi bu kadronun ilacı olabilir sezonun kalan kısmında. Tabii ki gözler şu an boşta olan Rijkaard ve Mancini'nin üzerine de çevrilecek, biri yeşil ışık yaktı mı imza kaçınılmaz olur.

2 yorum:

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
the best solution for Chelsea, cause the team was showing a very bad performance.

Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Bhut_Jolokia dedi ki...

hiddink olacak büyük ihtimal yeni hoca bu son gelişmelere bakarsak.abramovic'de işin içinde olunca durum değişiyor tabii

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO