22.02.2009

Zencefilli Klavye

Başlık son derece saçma evet, buna bir itirazım yok. Saçma olmasına saçma da, yalan da değil yazan, işte en çok buna yanarım ben. Yatmadan önce tost yaptım, yanına da Lipton'un zencefilli limonlu çayından yaptım. Güzel güzel otururken lcd'nin durduğu 4-5cm yüksekteki yere çayı koyayım dedim en boş yer orası diye, yanımda arkadaş da aynı kombinasyonla karnını doyurduğundan yer yoktu. Neyse detaya gerek yok, çayı oraya koydum, yani koyduğumu sandım, çat dedi bir şey devrildi üstüm başım ıslandı. Baktım çay klavyenin(Casper Multimedia KB-2925) ve masanın üstüne güzelce yayılmış.. Hemen kağıt havluyu getirdik arama kurtarma ekibi görevini görsün diye, klavye şimdilik sağlam, ilk şoku atlattı ama öğlen uyandığımda ne olur bilemiyorum. Bilgisayarcılar(evet bilgisayarcı.) belki kapalı olsalar da Teknosa imdadıma yetişir eğer klavyem hayatta olmazsa.

Gece gece futbol yazacakken başıma saçma sapan şeyler geliyor, bir günüm de sakin geçsin, ilginç bir şey olmadan geçsin.

ekleme : yatmadan önce salona girmek. ses olmasın diye evde hırsız gibi dolaşmak. salonun kapısında rüzgarda ses yapan şekilli şeylerden asılı olması. odaya dönerken onu hesaplayıp kafayı eğmek. ama bu defa da toplanmış olan saçların çarpması. çok ses çıktı, çok gürültü oldu lan. sabah sabah evin içine atom bombası atmadığım kaldı sadece...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO