28.10.2009

Bu Ne Hız ?

Ara transfere 2 ay var ama söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Bu defa kaynak Alman 4-4-2.com sitesi. Fiorentina ile ilgili bol bol spekülasyon var ki biri hariç hepsine olumlu bakıyorum aslında.

İlk habere göre Bayern Münih'in wonderkid savunmacısı Brezilyalı Breno ile ilgili. Corvino'nun daha önceden de almak istediği bu yıldız adayı ile yeniden ilgilendiğini yazmışlar. Bayern'in satışına izin vereceğini söylüyor Alman basını ve bu satışı gerçekleştirecek kulüp olarak da Fiorentina'yı göstermiş bu site. Henüz söylenti olarak dolaşmakta olan bonservis bedeli de 13 Milyon €. Bu transferin gerçkleşme ihtimalinin iyiden iyiye arttığını ve anlaşmanın yakın olduğunu söylüyorlar. Diğer haberlerden biri ise Juventus'un kendine bir sol bek aradığı. Bunun için 3 aday varmış : Dossena, Taiwo, Vargas. Vargas gibi mevkiisinde şu an dünyanın en iyisi 2-3 isimden biri olan oyuncuyu Juventus'a satmak, hele ki Melo transferinin dumanı daha tüterken buna teşebbüs etmek akla hayala sığacak bir şey değil. Yazmak, öyle bir ihtimali düşünmek, bunun olacağını hayal etmek bile korku salıyor. Tahminimce bu gerçekleştiği anda Floransa havaya uçar.

Son transfer ise düğün-bayram sebebi benim için. Forvet arayışındaki Milan'ın Mutu'ya yöneldiği yazılıyor. Bedava olsa veririm ben, hiç düşünmem. Bu transfer için gayet akla yatkın, gerçekleşmesi muhtemel, herkesin memnun olacağı bir senaryo var ortada : Milan Huntelaar'ı bize veriyor, üzerine de 5 Milyon € veriyor ve Mutu'yu alıyor. Gerçekleşmesi durumunda beni havalara uçuracak bir transfer olur bu. Bu kadar söylenti var Fiorentina şunu-bunu alıyor diye, bir tanesi bari gerçek olsun, o da bu olsun mümkünse..

1 yorum:

Koray Gök dedi ki...

juve grosso yu yeni almısken sol bek aramaz bence, fotospor haberi yapmıs almanlar inceden :)

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO