26.10.2009

Yeni Nesil Tedavi

Sakatlanan futbolcuyu öpücükle tedavi etmek..

NOT : Bu görüntüler bana komik geldi ve hoşuma gittikleri için burada yayınladım.. Maç yazısının üzerine geldi diye kötüye yormayın lütfen, yorumlarda görüleceği üzere anlamsız bir tartışma yaşandı.. Benzerlerinden korunma amacıyla, niyetimin kötü olmadığını, spor müsabakalarında çok ender görülebilecek esprili bir an olduğu için bunları eklediğimi tekrar söyleyeyim.. Sağlık görevlisi sakatlanan oyuncusunu öpüyor tedavi ederken, benim için bu fotoğrafların anlamı budur, Roberto Carlos değil de Uganda Amatör Ligi'nden bir oyuncu da olsa eklerdim yine, komik çünkü.. Sadece komik, başka bir şey yok ardında..

22 yorum:

os dedi ki...

öpiiim de geçsin

tanjue dedi ki...

taa maça 2 saat vardı... Ben arkadaşlarıma bugün bu çakal Roberto bu agresif keitayı attırmazsa sürpriz olur demiştim. Sanki maç başında planlanmış bir işin başarıyla tamamlanmasını kutluyorlar gibi değil mi sizce de?

Adsız dedi ki...

yeşil yol filmi geldi aklıma. "öpeyim de iyileştireyim patron"=)

moneywise dedi ki...

hayal kirikligi ile dibe vurmanin saldirganligi...

yayinlamayacagini biliyorum da en azindan blogunu takip edenlerin gozunde dustugun durumu anlayabilirsin...

bunu da yazan Gs'li

http://wwwextensor.blogspot.com/2009/10/fenerbahce-galatasaray-3-1-korkuyoruz.html

firat selcuk dedi ki...

@moneywise,
ne dibe vurması ne saldırganlıgı.. biz mi dibe vurduk basit bir maglubiyet aldık diye ?

ya da ben kime saldırmısım bu postta ?

adam sakatlanan oyuncuyu opuyor tedavi ederken, komik geldi ve paylastım..

hayır illa ki heves kıracaksanız, insanı yazdıgına pisman edecekseniz direkt olarak soyleyin yazmayın tiksiniyoruz sizden diye.. boyle boyle kusturuyorsunuz insanları blog yazmaya..

bir espriden galatasaray'ın dibe vurdugu anlamını cıkarabiliyorsunuz ya.. yazıklar olsun..

su dakika blogu kapatıp gitsem giderim.. resmen tum istegim tum hevesim baltalandı.. bu nedir ya.. basit ve komik bir goruntuden nasıl anlamlar cıkarıldı..

bosuna mı yazıyorum ugrasıyorum ben 2 yıldır ?

yazık ya..

moneywise dedi ki...

dibe vurmak bu maca ozel olarak yazilmistir.
saldirganlik ise mac yazisinda mac skorunu caktirmadan hakeme yukleyip -kazim'in 2 tane faul ile alakasiz pozisyonuna deginmeden arkasindan mactaki en dogru karara bu fotograf ile "carlos ve fenerbahce sahtekarligi" gizli bir elestiri getirmektir.

blogu kapatip kapatmama ,2 yildir yaziyorum gibi ajitasyon kokan cumleler de uste cikma cabalari.

sanki bizler sana bunu zorla yaptiriyoruz,yaziyorsan ve okunuyorsan karsiliginda da sanalda olsa bir yer ediniyorsun.

ben bir okuyucu olarak -ayni zamanda bir fenerbahceli- mac yorumunun ustune bu resmi oyle pekde -espri- amacli gormedim

eger tamamen -espri- amacli ise o zaman ozur de dilerim oyle bir kompleksim yok.

umarim bunu da yayinlarsin

firat selcuk dedi ki...

ajitasyon yaptıgım yok, ayrıca burada carlos ve fenerbahce sahtekarlıgı gibi bir anlamı nasıl cıkarttın bana acıklar mısın ?

buradan nasıl bir sahtekarlık nasıl bir duzenbazlık cıkarmıs olabilirim ki ? bunu bir sekilde kanıtla bana, bastan sona yazdıgım her kelime icin tek tek ozur dileyeyim..

bana komik geldi ve paylastım, hepsi bu.. niyetim kotu olsa carlos'un veya takım doktorunun cinsel tercihi diye aptalca bir zekanın urunu olabilecek esprilerle baslar sayfalarca karalama-hakaret sıralardım buraya..

moneywise dedi ki...

soyle bir anlam cikardim:

keita bu poz sonrasi kirmiz kart yiyor ve bir baska fenerbahce'li futbolcu "aferin lan iyi tahtik ettin,iyi is becerdin mealinde bir sevinc opucugu veriyor.

yok boyle bisey aklina gelmedi ise o zaman dedigim gibi benim husnu kuruntum hatta kompleksimmis der ozur dilerim

demiycem dedi ki...

moneywise

her yorumun altina ''umarim bunu da yayinlarsin'' gibi itici cumleler kurmana gerek yok.. bizi elestiriyorsun diye yorumlarini yayinlamayacak kadar dunya gorusumuz dar degil bizim..

moneywise dedi ki...

o cumle icin de ozur dilerim.yanliz o dar goruslu blogcular da hic azinlik degil.

tekrardan o cumle ile sizi underestimate(tam turkcesini hatirlayamadim) ettigim icin ozur dilerim

firat selcuk dedi ki...

@moneywise,
daha neyi elestirecegini bilemiyorsun ki.. burada carlos'u open baska bir fenerbahceli oyuncu degil, saglık gorevlisi.. benim de postu yazma amacım saglık gorevlisinin carlos'u opmesi zaten..

demiycem dedi ki...

moneywise

tesekkurler.. bildigin gibi yuzlerce blog var ve herkesin gorusu farkli olabiliyor.. bence bunu burada biralim.. biz biraz yapmamiz gerekenleri dusunelim siz de galibiyetin tadini cikartin.. en azindan bu gece icin..

S.B dedi ki...

Post'un "nüktedan olma" amaçlı atıldığı 1487 metreden bile anlaşılabiliyor.

moneywise dedi ki...

ben o pozisyondaki futbolcunun Andrea Santos oldugunu gormustum yayinda ama open kisinin kim oldugu onemli degil.verilen mesaj onemli

dedigim gibi eger sen hic uzatmadan "yok arkadas aklima bile gelmedi o senin kalbinin kotulugu
dersen diger postum sadece ozur icin olur.

firat selcuk dedi ki...

@moneywise,
komik bir hal almaya basladı tartısma.. son 3'er yorumda aynı seyler anlatılıyor ama hala "aklıma bile gelmedi dersen" diyorsun..

gelmedi dedim, ısrarla da soyledim komik geldigi icin paylastıgımı.. illa ki "bu komikliktir, bu espridir" diye tabela mı asmam gerekiyor bunu anlamadım ben..

kaldı ki, keita 74'te kırmızı kart goruyor.. keita'nın kartından 1 dakika sonra andre santos oyuna giriyor..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1262274598091&ref=nf

buradan izleyebilirsin 33. saniyede goruluyor..

daha once 3 kez tekrar ettim, yine tekrar ediyorum : bu fotoğraflar şahsıma komik geldiği için blogda paylaşılmıştır. fenerbahçe'yi ve roberto carlos'u kötüleme gibi bir niyetim yoktur..

notere mi tasdikleteyim bunu, yoksa mahkeme kararı mı cıkartayım espri olduguna dair.. anlamadım ki..

komik iste..

bir futbolcu sakatlanıyor, yerde yatıyor.. gelen saglık gorevlisi ne amacla olursa olsun ister iyi ister kotu niyetle oyuncuyu opuyor yanagından.. bu da komik geliyor bana..

aynısı baska bir ligde baska bir oyuncunun basına gelse ve akıllı tv gibi yerlerde yayınlansa ya da ntv haberlerde "saglık gorevlisi oyuncusunu operek tedavi etti" diye yayınlansa herkes guler cok komikmis der.. bu derbide yasanınca ve ben bunu paylasınca neden ilginc oluyor kotu niyetli oldugum iddia ediliyor onu anlayabilmis degilim..

tekrar edeyim 5. kez, bu fotoğraflar artemiofranchi.com'da sadece komik oldukları için yayınlanmışlardır, herhangi bir art niyet yoktur..

yeterli oldu mu ?

zaten postun amacı da uctu gitti bu tartısmalarla.. basit bir komediden neler cıkarıldı ya..

moneywise dedi ki...

ozur dilerim ve mumkunse postlarimi silebilirsiniz baska arkadaslarin da tartismaya katilmamasi adina.

firat selcuk dedi ki...

postun sonuna not ekledim, sanmıyorum uzerinde kotu niyet icerikli bir tartısmanın donecegini..

anlasılmıstır bunların "futbolun guzelligi/komikligi" adına eklendigi..

Seyyid Ali dedi ki...

ya kim kimden özür diliyor anlamadım ki; evet bu foto dün ısınma hareketleri sırasında Arda'ya tahrik, hakeme ve Keita'ya atılan cisimler ve kasti faullerin(Baroni ve gökhan gönül) içinde bulunduğu bilinçli sindirme planına tepkidir.
Yıllardır (esat hoca,hasan şaş, fatih terim,gerets) bu stadta kafasına birşyeler yedi; taraftara bok atıldı, soyunma odasında saldırıya uğradı, eğer teknik direktörümüz daha az tanınan biri olsa inanın ona da saldırılırdı ama yemez tabi UEFA ve FIFAnın dikkatini çekmek.
Dünkü yaşananlar eğer trabzonda yada başka anadolu şehrinde olsa maç başlarmıydı yada bitermiydi.
Hemen samiyen savunmasına geçmeyin, 2007de bu birikimin kusulması yaşandı ve 6 maç ceza aldı Galatasaray.
Açın bakın bugün medyaya tek yorum yok yaşanılanlarla ilgili, tek maçla geçiştirilecek olaylar belki para cezasına çevrilecek.
Bir galatasaraylı olarak rezil bir futbol oynadığımız gerçeğini bunlarla örtecek değiliz ama orada bunca rezillik yaşanırken hiçbir insanoğlu sakin kafayla top oynayamaz.Ne zamanki Aslantepe biter ve şartlar eşit hale gelir, ozaman oyun yeniden başlar.
Medyada satılmış kalemlerle kurulan hükümdarlık size kalsın, bari şu bloglarda hakkımızı savunamalım ve konuşalım yaşananları.Her blogu karıştırmayı görev edinen Fenerlileri görmek artık inan can sıkıcı olmaya başladı; gidin bakın ANTUdan güzel güzel dökün ağzınızdaki sevgi sözcüklerini.

Unknown dedi ki...

ben pozisyonu maçı izlerken öpücük olarak görüp, sonra yok hoca kulağına birşey söylüyordur dedim kendi kendime ama bariz öpücükmüş.. sevginin gücü-leon diyeyim. benim de hiç aklıma gelmemişti ama moneywise'in "keita bu poz sonrasi kirmiz kart yiyor ve bir baska fenerbahce'li futbolcu "aferin lan iyi tahtik ettin,iyi is becerdin mealinde bir sevinc opucugu veriyor." yorumu da iyiymiş..

Adsız dedi ki...

yalnız bu öpücük tam anlamıyla keita yı oyundan attırdığı için verilmiş bir tebrik öpücüğüdür.. bunu maçı beraber izlediğim fenerliler bile söyledi.. hatta galatasaraylılar bile helal olsun adama keita yı attırdı dedi..

ama burda franchi bunu düşünmeden komik bulduğu için koyduysa resmi, niye bu kadar ısrarlı şekilde anlamamaya çalışılıyor o da enteresan gerçekten..

mischa dedi ki...

Beyler bu adama niye bu kadar açıklama yapıyorsunuz anlamadım ki? Blog sizin, istediğiniz şekilde yazarsınız. Kaldı yanlış birşey de yok ortada. Alenen olmuş olayı koymuşssunuz. Anlamadım ki ben bu işi...

Adsız dedi ki...

Hayır FB'li arkadaşlar niye gocunuyor ki bundan, apaçık ortada herşey. Sağlık görevlisi "Helal olsun oğlum ne güzel attırdın adamı" diye düşünerek öpücüğü konduruyor Carlos'a. Bunda kızacak sinirlenecek ne var onu anlamıyorum.

İşin terör boyutuna gelirsek, adamlar bu baskı ve şiddet ortamını iyice geliştirdiler yıllar içinde takdir etmek lazım. ASY'de fiziksel koşullar nedeniyle buna benzer bir baskı oluşturmanın pek imkanı yok, Aslantepe'ye geçince şartlar eşitlenir, aksiyon başlar...

Murat G.

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO