12.10.2009

İşsiz Güçsüz Müsünüz ?

Hollanda basını yazmıyor, İspanya basını yazmıyor ve en önemlisi İtalya basını yazmıyor böyle bir şeyi ancak bizde ısrarla Rijkaard Milan'a yollanıyor. Üstelik Rijkaard ısrarla burada devam edeceğini ve memnun olduğunu söylüyor. Açık ve net soruyorum : İşiniz gücünüz mü yok, yoksa dalga mı geçiyorsunuz insanlarla ?

Öyle bir haber yazmış ki Haber Türk Spor, okuyucuyla adeta dalga geçiliyor. Cümlelerin sonunda hep şu laf : "Ortaya çıktı..."

Nereden çıktı peki ? Belli ki kaynağınız yok, bir istihbaratınız yok, yaptığınız yalan haberi üstüne yıkacak bir dayanağınız yok. Ne diye ısrarla aynı haberi yapmaya devam ediyorsunuz ? Nedir bu Rijkaard'ı ve Arda'yı gönderip Galatasaray'ı dağıtma planının sebebi ? 16 maçta sadece 1 maç kaybetmiş bir teknik adam ne diye acımasızca haberlerin kurbanı edilmeye çalışılıyor ? Göklere çıkarılan Daum maç kaybetmedi mi ? İçeride Twente'ye kaybetmedi mi öne geçmesine rağmen ? Biz bir deplasman maçını kaybetmişiz çok mu ?

Böyle sorguluyoruz ama Haber Türk, Avrupa'da kimsenin bilmediği teklifi yapıp Rijkaard'ın aklını bile karıştırmış : "Milan’dan aldığı teklif üzerine Sarı-Kırmızılı takımdaki görevine devam edip etmeme konusunda kritik karar aşamasında olan Frank Rijkaard, oyuncularına verdiği 2 günlük izinde kendisi de kafasını dinlemeye çalışıyor."

Kolay gelsin Haber Türk.. Görünen o ki Bülent Abi'nin dünkü yazısı yetmemiş bazılarına..

4 yorum:

Great White dedi ki...

Türkiye' deki teknik direktör kıyımının ve bu yöndeki sabırsızlığın salt Trabzonspor' a ait olmadığı gerçeği üzerine o kadar çok şey yazdım ki şimdi bu postları okurken teyid edildiğimi hissediyorum:)

Gerçi Rijkaard için henüz GS taraftarının gitmesi yönünde bir baskısı yok ama basın bu zihniyet ile devam ederse sürü psikolojisi devreye girecektir bir şekilde..

futbol dili ve edebiyatı dedi ki...

siktiret haber türkü!

CaRtMaNtR dedi ki...

Sanırım Passatların yeni modelleri çıktı ben sadece yaklaşan kongre ile açıklayamıyorum bunları. Ha tabi Fatih Altaylı kongrede aday olacaksa o ayrı. Tabi kendisinin olası bir başkanlığı durumunda ben takımı o ayrılana kadar takip etmem kendi adıma. Bu habere ek olarak birde Hıncal Uluç'un Go Home Rijkaard gibi bir saçmalığı varki ona ne denir allahbilir.

Yağız Gönüler dedi ki...

Bloga yazdım bugün cevap geldi yönetimden. Üstelik baya da sağlam geldi..

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO