6.04.2010

Just because i'm losing..

Barcelona otobusunde Coldplay dinletiyordu.. Simdi sorsan herhalde bu sarkiyi secer.. Biz Galatasaray taraftarlari icin son haftalarin sarkisidir.. En azindan inancini kesmeyen, geneli blog camiasindan olan tanidigim kisiler icin.. Sanirim ilk sezonu gozden cikartirken bu kadar sancili gececegini dusunmedim ben kendi adima.. Ozellike dun son dakikadaki tartismalardan sonra bir ara Rijkaard'in "ehh.. yeter be!" diyerek istifa edecegini sandim.. Neyse ki benim kadar anlik tepkiler vermiyor Rijkaard.. Diger yandan konustugum arkadaslarimin cogu sampiyonluktan cok zora giren Sampiyonlar Ligi'ne uzuluyor.. Bu bile ileriye donuk bakis acisinin oturmaya basladigini gosterir.. En azindan ben oyle goruyorum..

Diyarbakir macinda gizli bir sinav bekliyor aslinda bizi.. Bakalim son 5 haftadaki gidisata nasil reaksiyon verecek tribun.. Isler benim elimde olsa "viva la revolution" pankarti acar altinda Rijkaard ve Neeskens'in fotograflarini koyardim.. Sanirim cumle alemede kapak olurdu bu.. Sarkinin sozlerini dinleyin.. Google'a yazin cevirisini de okuyun bence.. Cunku kaybediyor olmamiz, kaybettigimiz anlamina gelmiyor..

8 yorum:

sinem dedi ki...

şarkı o kadar uygun ki şu aralar galatasaray'a dair hissettiklerime, izninle "demiiiiiir muhteşem bir şuuuuuuuuuut ve gool! doksana astı demir doksanaaa!" demek istiyorum en gerçekçi ercan taner taklidimle :)

tekrar teşekkür ;)

Burak Kereci dedi ki...

bence de kaybetmiyoruz... Rijkaard kazandıracak,izin verirlerse...

Uprising dedi ki...

Şu anki ruh halimize uygun başka bir şarkı olamaz herhalde.Bizim gibi düşünen herkez tekrar tekrar dinlemeli ben öyle yapıyorum şahsen bu bunalımdan çıkmanın başka bir yolu yok gibi.

Dün akşam oynanan futboldan sonra bu sezon başka bir gs maçı seyretmeme kararı almıştım ama bu aptal kararımdan hemen dönüyorum ve o güzel insanın takımın başında çıktığı bütün maçları kaçırmadan izlemenin gururunu yaşıyacağım.

Koray Gök dedi ki...

bizim elimizden geliyor ufak ufak, fikri sen verdin, biz de vakit bulur da kumaşa dökersek fikrini, önce buradan gör istedim :)

http://www.resimupload.com/ds477517147_viva.html

Viva La Revolution!

os dedi ki...

@Koray Gök:
açamadım ben bu linki ya ?

Koray Gök dedi ki...

ben adresi yazınca açılıyor ama anlamadım :)

en olmadı buradan bak,
http://mikrofonlarimizistanbulda.blogspot.com/2010/04/viva-la-revolution.html

bu banko açılır :)

os dedi ki...

@Koray Gök:
sağolasın şimdi tam gördüm.. demiycem'e söyleyeyim bununla ilgili bi postta atsın, görsel olarak bunu kullansın..
güzel olmuş ellerine sağlık

bosnaklar dedi ki...

10 numara bir tespit ! Kesinlikle katılıyorum :)Efsanevi 20:45 şampiyonluğumuzdan önceki günleri hatırlattınız bana.Ben Ankara'da yaşıyorum Kayseri maçına ASY'ne gideceğimi duyan herkes benle dalga geçmişti ama ben yazınızdaki düşünce ve duyguları neredeyse birebir yaşayarak maça gittim Veee ; HAYATIMIN ANISINI ALİ SAMİ YEN'de YAŞADIM :) Sevgilerimle ...

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO